Will Smith magyar hangjaként ismeri az ország: Kálid Artúrnak ilyen szép családja van

Kálid Artúr és a Drága örökösök színésznője, Murányi Tünde 2023-ban ünneplik házasságuk 25. évfordulóját.

Kálid Artúr családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kálid Artúr orgánumát ezer közül is felismernénk: Will Smith, Denzel Washington és Jamie Foxx állandó magyar hangjaként rengeteg amerikai filmben hallhattuk. Felesége, Murányi Tünde színésznő is sokaknak ismerős, ő alakítja a Drága örökösök Boglárkáját.

A házaspár számára 2023 különleges esztendő, ebben az évben ünneplik házasságuk 25. évfordulóját. 

Kálid Artúr családja

Romantikus a szerelmük története, a Vígszínház fiatal művészeiként a Trisztán és Izolda próbáin jöttek össze. Sokáig titkolták a kapcsolatukat, végül úgy buktak le, hogy beragadtak a színésznő lakásába, úgy kellett őket kiszabadítani.

- Ha valaki azt mondja akkoriban, hogy Artúr lesz a férjem, rávágtam volna, hogy ne hülyéskedjen már! Teljesen más, mint én, ő nyugodt, én pörgök, ő távolabbra lát, én a pillanatnak élek - mesélte a sorozatsztár a Story magazinnak.

Két gyermekük született, mindketten felnőttek, és örökölték szüleiktől a művészetekre való fogékonyságot: Tamás dobolt, Rebeka zongorán játszott sokáig. Ennek ellenére csak egyikük lépett szülei nyomdokába.

- Rebeka építésznek tanul, fél évig Barcelonában volt Erasmus-ösztöndíjasként, most a mestervizsgájára készül. Tamás viszont Kaposváron harmadéves színinövendék.

Nézd meg Bodrogi Gyula párját!

A 88 éves Bodrogi Gyula több mint négy évtizede él boldogan szerelmével, Vass Angélával. Angéla, az egykori modell a színész szeme fénye, szerelmükről a Story magazinnak mesélt.

Ő Bodrogi Gyula párja már 44 éve: Angélával nem sűrűn láthatjuk

Bodrogi Gyula 1976 szilveszterén találkozott először Angélával a Fészek Klubban. A vonzalom köztük már akkor megvolt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük