61 évesen 28 kilót fogyott a magyar énekes: olyan, mintha kicserélték volna

Kalapács József sokkal energikusabb lett életmódváltása után.

61 évesen 28 kilót fogyott a magyar énekes: olyan, mintha kicserélték volna
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kalapács József elképesztő átalakuláson ment keresztül az utóbbi időszakban. Komoly életmódváltásba kezdett, aminek az volt az oka, hogy sokáig szeretné még élvezni az életet, így elkezdett jobban odafigyelni egészségére.

Kalapács József fogyása

Kalapács József a Mokka vendége volt, és a műsorvezetők is csak ámultak, milyen jó formában van. Mivel többször volt már a műsor vendége korábban is, egyértelműen hatott a változás a régi kinézetéhez képest.

- Ez az „újra megszületnék érzés” általában áthatja az életemet. Ugyanúgy csinálnék mindent, de ezt az egyet biztos, hogy teljesen másképp - árulta el az énekes arra utalva, hogy korábban nem figyelt oda megfelelően az egészségére, és úgy érzi, a rocksztárokhoz társított életmóddal neki is csínján kellett volna bánnia.

Kalapács József öt év alatt összesen 28 kilótól szabadult meg életmódváltásának köszönhetően.

- Ez nem úgy történt, hogy én ilyen aszkéta módon elkezdtem volna nem enni - mesélte mosolyogva, és elárulta, párja miatt sikerült változtatnia étrendjén. Mivel kedvese teljesen vegán étrenden él, és mindig finom ételeket készít, így szépen fokozatosan ő maga is átállt erre. Először csak azért, hogy ne kelljen feleslegesen kétfélét főzni, ma már viszont nem is nagyon kíván másképp étkezni.

A Pokolgép egykori énekese azt is elmondta, hogy fogyása óta sokkal jobban érzi magát a színpadon is, hiszen jóval energikusabb lett.

40 kilót fogyott a magyar sportolónő: túlsúlyos tiniből lett háromszoros világbajnok

Korok Fatima tinédzserként egészségtelenül élt, de egy baleset után életmódot váltott, és szabadtüdős mélymerülő világbajnok lett belőle.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük