Kajdi Csaba ennyi pénzt keres az Instagramon: nem erre számítottunk

Kajdi Csaba 2019 óta az egyik leghíresebb magyar influenszer az Instagramon. Most elárulta, mennyit keres a posztjaival.

Kajdi Csaba bevétele az Instagramon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2019-et írtunk, amikor a Cyla-jelenség hódító útjára indult. Minden az az évi Story- gálával kezdődött, és azzal, ahogy Kajdi Csaba élőben a helyszínről tudósított az Instagramon. Mindennek már négy éve, nem túlzás azt állítani, Cylából ez idő alatt intézmény lett.

Az aranyköpéseit egy ország ismeri: akik évek óta követik az Instán, azok pontosan tudhatják, hogyan telnek a napjai. 

Kajdi Csaba bevétele az Instagramon

A televíziónézők Geszti Péter műsorában kaphattak ízelítőt a "Cyla-életérzésből”, ugyanis hétfőn ő szerepelt az Adom a napomban.

kajdi-csaba-1
Fotó: VIASAT3/Adom a napom

2012-ben posztolt először az Instára, akkor mindössze pár százan lájkolták a fotóját, mára ez a szám ezres nagyságrendű: egészen pontosan 283 ezren kíváncsiak a sztorijaira és bejegyzéseire. Az egyik legismertebb magyar influenszerként időről időre több márkával dolgozik együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Gyakran láthatunk tőle termékajánlásokat, de azt egészen mostanáig nem tudhattuk, mennyi pénzt keres azzal, hogy véleményvezérré vált a neten. Geszti is kíváncsi volt erre, nekiszegezte a kérdést, mennyi a havi jövedelme az Instagramon.

Azzal kezdte, szívesen beszél erről, de nem tudna egységes összeget mondani, ugyanis ez havonta teljesen változó.

- Nem tudod havi pénzre lebontani, mert egyszer kapsz 500 ezret, egyszer egymilliót. Hol jön munka, hol nem, hol keresnek, hol nem.

Olyanra is van példa, hogy a cég inkább ajándékot küld egy-egy posztért, megjelölésért cserébe.

- Ez olyan, mint egy sikerdíj vagy egy lemezeladás (…) Nem égeti a zsebemet. 

Kajdi Csabához mellett olyan sztárok adják még a napjukat Geszti Péternek a héten, mint Ráskó Eszter vagy Falusi Mariann. Az ő napjukat ezen a linken  lehet majd végigkövetni. 

Kajdi Csaba édesanyja

Kajdi Csaba édesanyját nem kell bemutatni az influenszer népes követőtáborának. Akik rendszeres nézői az Instagramon a Cyla-sztoriknak, jól ismerhetik Annamarit, hiszen sűrűn feltűnik fia oldalán.

Kajdi Csaba 70 fölötti édesanyja ilyen szép nő: Annamari is sztár az Instán

Kajdi Csaba édesanyja rendszeres szereplője a Cyla-sztoriknak. Hihetetlenül szoros a kapocs anya és fia között.

Elolvasom

Cover-fotó: VIASAT3/Loud Communications

Ezt is szeretjük