A Família Kft. kölyökképű Vilije volt: ősz szakállal alig ismerni fel az 54 éves Juhász Illést

Juhász Illés felbukkanása Csonka András friss csoportképén igazi meglepetés volt a Família Kft.-rajongóknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A tengerentúli és a magyar palettán egyaránt akadnak sorozatok, amelyek hiába értek véget évtizedekkel ezelőtt, olyan sikerre tettek szert, hogy örökre bérelt helyük marad a tévénézők szívében. 

A Família Kft. egyértelműen ide sorolható: nem csak a poénok váltak közkincsé hazánkban, a karaktereket és az őket megformáló színészeket a mai napig imádja a közönség.

Juhász Illés szakállal

Sokan maradtak közülük a rivaldafényben, másokról viszont ritkábban hallani. Juhász Illés az utóbbi tábort erősíti, így igazi meglepetés volt Csonka András rajongóinak, hogy ő is szerepelt a friss Insta-fotón egykori kollégái körében.

"Teljesen mindegy, hogy 24 éve vége, amikor találkozunk, ott vagyunk, benne vagyunk, és röhögünk az akkori sztorikon. Família Kft. forever" - írta Csonka András a felvételhez, amelyen Kárász Zénóval, Dzsupin Ibolyával és az immár ősz szakállat viselő Juhász Illéssel látható. Az 54 éves színészt alig ismertük fel ezzel a külsővel.

Biztosan sokan emlékeznek rá, hogy Juhász Illés alakította a széria kölyökképű Vilijét, akire édesapja, Kövér Lajos számtalanszor szólt ár azzal a szöveggel, hogy: "Vili, te nagyon hülye!"

Csonka András követői sem felejtették az ikonikus mondatot, amit jó pár aranyköpéssel együtt idéztek fel a kommentszekcióban. Volt olyan hozzászóló, aki elárulta, pár beszólás beépült a családjukba, a "Hajnalkám, te ezt nem tudhatod” vagy az "Édes Lajosunk” is gyakran elhangzik náluk a hétköznapokban. Más arról álmodozott, milyen jó lenne, ha csak pár epizód erejéig újra összeállna a csapat.

Kárász Zénó ősz hajjal

Kárász Zénó 1969. július 16-án született Szentesen. A Família Kft. szívtiprója a róla készült friss fotókon és a TV2 Hazatalálsz című sorozatában ősz hajjal mosolyog a kamerába.

Ezt is szeretjük