Judy bomba formában szerepel a képernyőn: végre elvállalta a Sztárban Sztárt

Judy a Feminának elárulta, már többször felkérték a Sztárban Sztár versenyzőjének, de csak most mert igent mondani.

judy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy elvállalta a felkérést, hogy a Sztárban Sztár február 19-én induló, kilencedik évadában a 12 versenyző egyikeként hétről hétre más-más előadó bőrébe bújjon. 

A TV2 sikerműsorának sajtóeseményén a Femina arról is kérdezte, miért most mondott igen a felkérésre, és mit tart a legnagyobb kihívásnak ebben a típusú tévés produkcióban. 

Judy és a Sztárban Sztár

- Amikor a versenyzők bemutatásakor Tilla megkérdezte, miért vállaltad a felkérést, azt mondtad, a kislányod miatt vállaltad, ő győzött meg. Miért voltál bizonytalan, hogy elvállald-e a felkérést? 

- Nem ez az első évad, amire felkértek. Örültem, hogy gondoltak rám, de soha nem éreztem magam elég erősnek hozzá. Nem tudom, miért, én egy kicsit alulértékelem magam. A barátaim is a visszajelzéseikben mindig kérdezik, miért vagyok az a típus, aki nem annyira bízik és hisz magában.  Az elmúlt időszakban nagyon sokat tettem azért, hogy építsem magam és az önbizalmamat: szakemberekhez jártam, mert nem bíztam eléggé magamban. 

judy-sztarban-sztar
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Mivel maximalista vagyok, nem szerettem volna úgy vállalni a műsort, hogy ne olyan legyek, mint amit szeretnék magamról közvetíteni. Most is hezitáltam, mert nagyon izgulós vagyok, de már billentem az igen felé. A műsor készítői győzködtek, hogy nincs mitől félnem, mert mellettem állnak, és a gyerekem volt az első számú rajongóm, aki azt mondta: „Anya, te leszel a legjobb! Bízz magadban jobban!”  

- Tehát Maja a legnagyobb támogatód, és valószínűleg nagyon jó meglátásai és észrevételei is vannak, hiszen jól ismer. 

- Ő kívülállóként látja ezt az egészet, látja, hogy hétről hétre mennyi koncertünk van, mennyi mindent csinálok. 25 éve a szakmában vagyok, és 25 éves idén a Groovehouse, jubilálunk, készülünk egy hatalmas koncerttel. De ennek nemcsak előnye, hanem hátránya is van: rendelkezünk is rutinnal, meg nem is, mert nem egy tehetségkutatóból kikerült zenekar vagyunk, akik hétről hétre betanulták egy-egy előadó slágerét. Ők feldolgozásokat énekelnek, mi pedig 25 éve a saját dalainkat. De innen szép nyerni! 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Valamennyi rutinod azért van, hiszen Erdei Zsolttal szerepeltetek 2017-ben A Nagy Duett hetedik évadában, az előkelő harmadik helyen végeztetek. Igaz, az páros felállás volt és belefért a viccelődés is, míg a Sztárban Sztár komolyabb műsor.

- Sőt én nagyon ügyelek arra, hogy ne legyen vicces. Ez azért is fontos, mert olyan előadókat is utánozni kell, akik már nem élnek. Figyelni kell, hogy a produkció ne legyen paródia. Azon leszek, hogy hitelesen tudjam előadni, olyan előadót tudjak varázsolni magamból a színpadon, aki méltó az eredetihez, akit utánoznom kell.    

judy-nagy-duett
Fotó: TV2/A Nagy Duett

- Ha a Sztárban Sztár egyik adásában ti, a versenyzők választhatnátok egyszer, van olyan hazai vagy világsztár, akinek szívesen a bőrébe bújnál?

- Nehéz volt, amikor gondolkodtam ezen. Pedig volt már rá példa, mert annak idején az Irigy Hónaljmirigy egyik női hangja mindig én voltam. Az sem volt egyszerű, amikor csak hangot kellett utánozni, hát még amikor hozzá kell tenni a fizimiskát, az alkatot, a gesztusokat és a mozgást. 

- Szeretem nagyon Csepregi Évát, őt még gyerekként utánoztam egy farsangom, amin egyébként nyertem is, de ott nem kellett énekelni. A külföldi sztárok közül Pink a nagy kedvencem, de hogy mennyire tudnám belevinni a színpadon azt az energiát, amit ő… Nem azt mondom, hogy én nem vagyok vagány, de ő sokkal inkább az, és sokkal rutinosabban az. 

- Mi az, amivel a műsor készítői a leginkább ki tudnának hozni a komfortzónádból? 

- Egy férfi vagy egy olyan előadó, aki teljesen más egyéniség, mint én. Én nem vagyok egy mutogatós, kivetkőzős típus, ha fehérneműben, bikiniben vagy fürdőruhában egy szexisebb előadót kellene utánoznom, az lehet, picit blokkolna. De az is lehet, hogy pont ellenkezőleg. A férfi előadó viszont teljesen a komfortzónámon kívül van, mert annyira nőies nőnek érzem magam, hogy nagy kihívás lenne egy rongyláb Janit hozni, akit a lazaságával csak egy férfi tud. Nem is utánoztam férfit soha. 

judy
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- A szexi előadók miatt sem kell izgulnod, remekül nézel ki, csodás az alakod. A Sztárban Sztár próbái is felérnek majd egy-egy edzéssel, a produkciók táncrészét fizikailag is bírni kell. Hogy tartod magad fitten?

- Köszönöm! Rengeteget edzem, de nem csak a műsor miatt, hanem mert beleivódott az életembe. Jógázok és edzek is. Nem tudom, ezeket hogy fogom tudni beiktatni a műsor idején, de majd igyekszem időt szakítani ezekre is. Nem csak az alkatomért vagy az egészségemért, hanem mert úgy érzem, ezek kapcsolnak ki és töltenek fel. Abban a másfél órában egyedül vagyok a gondolataimmal, felkészítem magam sok mindenre. Hála istennek, a gyerekem is ezt örökölte, egy edzős brigád vagyunk. Nyilván az alkat is számít, meg közel ötvenhez oda kell a rendszeres edzésre figyelni. 

Judy fürdőruhában

Judy szégyenlős, a nagy nyilvánosság előtt nem vetkőzött bikinire vagy fürdőruhára, csak külföldön, de fogyása után bevállalósabb lett: kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ami az énekesnő 155 centis magassága mellett látványos változást eredményezett.  

Ezt is szeretjük