Judy smink nélkül: az énekesnő festetlen arcát nem sokszor láthattuk eddig

Judy a Liluland című műsorban a kamerák előtt mutatta meg, hogy néz ki, ha semmi sem fedi a vonásait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy gyerekkorától kezdve a reflektorfényről és a színpadról álmodott. 21 éves volt csupán, amikor először megismerkedhetett vele a közönség, 1995-ben a Pop-rock Fesztiválon debütált énekesnőként. Országos ismertségre a Groovehouse együttes élén tett szert, miután 1998-ban csatlakozott a formációhoz.

1998. december 14-én zenésztársaival súlyos autóbalesetet szenvedtek, ami örökre megváltoztatta az életét. A karambol következtében felismerhetetlenségig roncsolódott az arca, összesen 36 helyreállító műtéten kellett átesnie. A fizikai fájdalmakon túl a lelki sebek begyógyulása is időbe telt, éveknek kellett eltelnie, mire elfogadta az új tükörképét.

Judy smink nélkül

Ma a 46 éves sztár igazi önbizalombomba: noha általában a tévében kisminkelt arccal láthatjuk, az sem okoz gondot neki, hogy teljesen festetlenül álljon a kamerák elé. A Liluland YouTube-csatorna műsorában is így tett, megmutatta, milyen, ha semmi sem fedi a vonásait.

judy-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Ma már nem aggódik azon, mit gondolnak róla az emberek, de 15 évvel ezelőtt még egy futárnak sem nyitott volna úgy ajtót, hogy ne viseljen legalább egy kis alapozót vagy szempillaspirált. Hosszú folyamat volt, de immár büszkén viseli a hegeket az arcán.

- Amikor megszoksz egy tükörképet, amivel megszülettél, és amit, ha akartál, ha nem, szeretned kellett, és elfogadtál, majd az egyszer csak eltűnik, összetörik minden. Akkor minden pillanatban arra fókuszálsz, és azt gondolod, hogy mindenki téged néz, minden hibádat látják - mesélte a Makeup/Down vendégeként. 

Természetesen mindez a szépségápolás terén is befolyásolta Judyt. Eleinte mindent megtett azért, hogy eltüntesse a hibáit, majd szépen, fokozatosan elfogadta és megszerette önmagát.

- Nagyon sok éven keresztül azért sminkeltem magam, hogy eltüntessem a problémákat, elbújjak az egész mögé. Most is biztos találnék hibát a külsőmben, de nem foglalkozom annyit ezzel. Úgy örülök neki, hogy elfogadtam mindezt, és végre ki tudok úgy lépni az utcára, hogy nem kell szégyenkeznem. Mindig azt gondolom, hogy lehetne ennél rosszabb, lehetett volna rosszabb. Szeretem önmagam!

Judy bikiniben

Judy kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös felvételek készültek róla.

Ezt is szeretjük