Mint egy istennő: Judy gyönyörű ruhában nyerte meg a Nicsak, ki vagyok?-ot
Nem csak a tippjei voltak ütősek, Judy gyönyörű ruhában vihette haza a műsor fődíját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este mindenről lehullott a lepel a TV2 Nicsak, ki vagyok?  - A rejtélyek színpada című műsorában, a versenyzők egytől egyig felfedték magukat a szuperdöntőben. Azonban nem csak az ejtette ámulatba a nézőket, hogy kik rejtőztek a maszkok mögött, Judy külseje is szemkápráztató volt.

A produkciót öt hétig kellett nélkülöznie a közönségnek, ugyanis a koronavírus-járvány miatt a készítők azt tartották a legbiztonságosabbnak, ha szünetet tartanak. Végül szigorú óvintézkedések közepette a csatorna úgy döntött, hogy nem titkolják tovább a jelmezbe bújt sztárok kilétét, április 26-án megtartják a finálét.

Judy meseszép ruhája

A csapatok lázban égtek, hogy végre megtudhassák, jól tippeltek-e a sztárok kilétét illetően. A megjelenésük is tükrözte, hogy ez az adás különleges: Tilla elegáns szmokingban vezette a show-t, míg Ábel Anita fekete koktélruhát húzott.

A prímet mégis Judy vitte, aki nem elég, hogy mesteri pontossággal jött rá, hogy kik rejtőznek a jelmezekben, de a ruhája is lélegzetelállító volt. Egy földig érő selyemkreációt választott, amelyben istennőként festett.

Judy hétről hétre megmutatta, hogy milyen kifogástalan az ízlése - képeken összegyűjtöttük, melyek voltak a legszebb ruhái a műsorban.

Ezt is szeretjük