40 éves családi titokra derített fényt Joshi Bharat - Nem számított ilyesmire
Joshi Bharat katarzist élt át, miután megtudta a titkot, amit egy levél tartalmazott.

joshi bharat cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat Indiában nőtt fel szegény körülmények között, édesapját 13 éves korában veszítette el, emiatt nem volt sok közös élményük, ami egy szomorú pont a műsorvezető életében. Ennek ellenére az apja mindenképpen tudatni akarta Joshival, mennyire szereti őt, ezért egy levelet hagyott hátra neki. Az üzenetet jóval később, az apja halála után negyven évvel olvasta csak el.

Lelkiismeret-furdalás gyötörte édesapját

Egyszer Indiában jártam felnőttfejjel, amikor az egyik bácsikám mutatott egy levelet, amit apám írt, amikor pici voltam. Az állt benne, hogy lelkiismeret-furdalása volt, mert nekem nem tudott mindent megadni. 

joshi bharat munka közben
Fotó: FEM3/FEM3 Café

- Amikor születtem, kirúgták, sokáig nem volt munkája. Szegények voltunk. Ez a levél jelentette köztünk az egyetlen érzelmi kapcsot. Nem volt ölelgetős, puszilgatós típus, de ilyen mondatokból éreztem a szeretetét - mesélte a műsorvezető, aki óriási katarzist élt át, miután elolvasta a levelet. Igazi időutazás volt számára ez az élmény.

Joshi Bharat a fiatalon megözvegyült édesanyjáról is mesélt, aki végül 91 évesen hunyt el. Elmondása szerint sosem ment férjhez, sőt, fel sem merült benne, hogy újraházasodjon. Akkoriban ez nem volt divat, a legfontosabb feladat a gyereknevelés volt számára.

Ezt is szeretjük