Vele lakott együtt Conchita! A magyar énekes reagált a rosszindulatú pletykákra

Johnny K. Palmer régebbről ismeri Conchitát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Conchita Wurst megnyerte az idei Eurovíziót, akkor mindenkit érdekelni kezdett, ki is ő és honnan jött.

Thomas Neuwirthből lett Conchita Wurst
Johnny K. Palmer tavaly, Hien koncertjén

Ekkor derült fény arra, hogy a szakállas nőnek van némi köze a magyarokhoz: az azóta hazánkban élő sikeres énekes-zeneszerző, Johnny K. Palmer ugyanis egy fiúbandában énekelt Conchitával, bár utóbbit akkor még Thomas Neuwirthnek hívták.

Jó barátok, de semmi több

A 30 éves sztárt május elején, még a 10-i döntő előtt A Dal videoblogjában meg is szólaltatták, ahol készségesen elmondta, hogyan ismerte meg Thomast. Mint kiderült, egy osztrák tehetségkutató döntősei voltak mindketten, amikor a Universal Austria előállt az ötlettel, mi lenne, ha fiúbandaként próbálnának érvényesülni.

Így került bele a jetzt anders! nevű formációba Johnny, Thomas és még két srác, Martin Zerza és Falco De Jong Luneau. A négytagú együttes mindössze fél évig működött, 2007 februárjában álltak össze, és novemberben már fel is oszlottak. Ennek ellenére Johnny szép emlékként gondol vissza az eltöltött időre, amikor sokat koncerteztek, és egy lakásban is éltek.

Reagált a támadásokra

Ahogy az interjúban felidézte, akkoriban Conchita a nyilvánosság felé még nem merte megmutatni a feminin oldalát, csak otthon, a négy fal között. Johnny úgy emlékszik vissza rá, mint egy érzékeny, visszahúzódó emberre, akivel idővel jó barátok lettek.

- Jókat beszélgettünk, és megismertük egymást, de ez nem volt vonzalom. Tom amúgy sem az a fajta, aki rád mászik vagy erőszakoskodik. Én egy nagyon értékes embernek ismertem meg - mesélte a május 8-án felkerült videóban.

Legfrissebb dalában Dukai Regina énekel

Hallgasd meg Johnny K. Palmer legújabb slágerét, amelyben Dukai Regina énekel.

A rosszindulatú pletykák - melyek szerint több van köztük barátságnál - azonban valószínűleg az interjú ellenére sem szűntek meg, ez szülhette azt a Facebook-bejegyzést, amely a napokban került ki Johnny K. Palmer oldalára. Ebben a 30 éves sztár nemcsak arról vall kendőzetlenül őszintén, hogy számára fontos a vallás és a hit, amiben felnőtt - a szülei misszionáriusok -, hanem azt is megosztja a nagyvilággal, hogy mit gondol a kapcsolatokról és a szexről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Èn a házasságban hiszek, egy férfi és egy nő között! Hiszek abban, hogy jó dolog várni a szexszel a házasságig és megtartóztatni magadat! Én a mai napig 30 éves korom ellenére szűz vagyok és nem érzem, hogy bármiről lemaradtam volna - árulja el.

Fotó: eurovision.tv/Thomas Ramstorfer (ORF)

Ezt is szeretjük