Közös fotó! Ez a rosszfiú legyeskedik Liptai Claudia körül
A Jóban Rosszban című sorozatban előkerül Alexa, azaz Liptai Claudia titokzatos öccse.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 népszerű Jóban Rosszban című sorozatában időről időre felbukkan egy-egy új szereplő - hamarosan egy huncut szemű, barna srác borzolja a kedélyeket.

A nézők már megszokhatták, hogy Csillagkúton mindig történik valami - nem lehet tudni, hogy ki és milyen titkot rejteget, ami egy csapásra megváltoztatja mindenki életét.

Előkerül Alexa öccse

Alexa eddig eltitkolt öccsének, Olivérnek a feltűnése Konrád érdekeit segíti - a drogfüggő Olivért a képernyőn Telekes Péter kelti életre.

- Egy elég szélsőséges, agresszív karaktert játszom. Olivér súlyos drogfüggő, a rendőrség letartóztatja, így kerül a klinikára, ahol nővére is dolgozik - árulta el a színész.

- Bármennyire is távol áll tőlem mindenféle erőszak, örülök annak, hogy egy ilyen indulatos, kiszámíthatatlan férfit kell életre keltenem - tette hozzá.

Pétert egy korábbi casting után most kifejezetten Olivér szerepére hívta vissza a Jóban Rosszban stábja.

Felesége is játszott a sorozatban

- Nagyon kellemes hangulatban telnek a forgatások, élvezem a munkámat. Ráadásul nagyon jól karban tartja az agyat a sok szövegtanulás - mondta nevetve a Jóban Rosszban stábjának legújabb tagja, akinek felesége, Csuja Fanni korábban a sorozat egyik epizódszerepében bizonyított.

- Épp váltásban szerepelünk a sorozatban, nem volt közös jelenetünk, aminek azért örülök, mert így könnyen meg tudtuk oldani a másfél éves kisfiunk felügyeletét - tette hozzá Péter, akit a nézők május 30-tól láthatnak a TV2 sikersorozatában.

A jóképű színész számára egyébként nem ismeretlen a képernyő világa, hiszen feltűnt már reklámfilmekben, a színházba járó közönség pedig láthatta a Vígszínház színpadán, jelenleg a Bárka Színházban, a Dogville című darabban láthatjuk.

Fotók: Redlemon

Ezt is szeretjük