El sem hinnéd, kikért rajonganak a Jóban Rosszban sztárjai

A TV2 sikersorozatának színészei éppúgy rajonganak egy-egy filmsztárért vagy zenészért, mint bárki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos rajongó ül esténként a televízió képernyője elé, hogy nyomon követhesse kedvencei sorsának alakulását Csillagkúton. Most maguk a TV2 sikersorozatának színészei vallottak arról, kiért rajonganak, kit tisztelnek munkásságáért.

Brózik Klári
Fábián Anita
Vágvölgyi Lilian
Ripka Kálmán és Baronits Gábor

Sokan zárták szívükbe az elmúlt öt évben a Jóban Rosszban szereplőit, ám a sorozat színészeinek is vannak kedvenceik. Brózik Klári, Fábián Anita, Ripka Kálmán, Szabó Zsófi és Vágvölgyi Lilián most elárulta, ők melyik hírességgel találkoznának a legszívesebben.

Kik a kedvencek?

Fábián Anita, a sorozat Szilviája legendásan nagy tisztelője az örökké megújuló Madonnának. 18 évesen még a Pécsi Rádió is készített egy Madonnával kapcsolatos anyagot a színésznővel, aki akkor már rendszeresen játszott a Pécsi Nemzeti Színházban.

- Egyfajta mentorként tekintek az énekesnőre, ugyanis ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelynek tagjaihoz tinikorukban énekelt Madonna.

Jó korszakomban találtak meg a dalai, amelyekből válaszokat kaptam az élet fontos kérdéseire. Segítettek az emberré válásban, ami a világnézetet és a szexualitáshoz való viszonyt illeti - árulta el a színésznő, aki már kislányával is megismertette Madonna dalait.

A Jóban Rosszban Halász Gergője, azaz Ripka Kálmán posztere tinilányok szobája falán lóg, ő maga pedig hatalmas Tankcsapda-rajongó.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

– Ez a mániám a zenekar 2006-os Mindenki vár valamit című lemezével kezdődött. Leginkább a szövegük fogott meg, illetve azért szeretem őket, mert több generációt is képesek összefogni, hiszen egy húszéves bandáról van szó. Mindenki számára befogadható zenét játszanak. A koncerteken pedig az első sorban ugrálok és üvöltöm a dalokat – mesélt rajongásának tárgyáról Kálmán.

Színészek és zenészek

Szabó Zsófi a világot meghódító Twilight sorozat nagy rajongója.

- Az egész a könyvvel kezdődött, aztán mindig tűkön ültem, hogy megnézhessem az adott részt a moziban is.

A sztori a szívem csücske, de a főszerepet játszó Robert Pattinsonért különösen odáig vagyok. Nagyon jó pasinak és kiváló színésznek tartom, tetszett az alakítása az Emlékezz rám! című filmben is.

Ami pedig a zenét illeti, a Zanzibár együttes az egyik legnagyobb kedvencem.

Gyermekkoromban édesapámmal mindig klasszikus zenét hallgattam, az első populárisabb stílusú CD, amit megvettem, egy Zanzibár-album volt. Nagyon szeretem Rita hangját, régebben mindig őt hallgattam elalvás előtt - árulta el Zsófi.

Vágvölgyi Lilian pedig Jamie Winchester hangját hallgatja legszívesebben.

- Ma Magyarországon kevesen játszanak igazi zenét, és közéjük tartoznak Jamie-ék. A zenekarban mindenki csupa zene, Jamie hangja pedig egyszerűen isteni jó - árulta el a Jóban Rosszban Bodolai Orsija.

Ákos és Brózik Klára (fotó: akos.hu)

Brózik Klári igazán szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis neki megadatott az, hogy találkozzon, sőt együtt dolgozzon kedvencével. Klári idén tavasszal szerepet kapott Ákos legújabb klipjében.

- Három karaktert kellett eljátszanom, ami nem volt nehéz feladat, mert nagyon sokat segítettek a jelmezek, illetve Ákos rendezői instrukciói. Alapvetően máshogy tartja magát, máshogy viselkedik az ember egy világoskék apácaruhában, mint egy nagy kalappal a fején, fehér női ruhában vagy épp vampként, fekete körmökkel - vallott a közös munkáról a sorozat dr. Káldor Margitja.

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »(%oldalmero(501033, 407472)%)
Ezt is szeretjük