Friss! Férjhez ment a Jóban Rosszban bájos színésznője

A Rita nővért alakító Nemes Kriszta majdnem lekéste saját esküvőjét, melyre augusztus végén került sor.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemes Kriszta a Csillagvirág Klinika Rita nővéreként látható a TV2 sikersorozatában. A reklámfilmekből is ismerős fiatal lány a nyári forgatási szünetben sem unatkozott - minden percben élete legboldogabb napjára, az esküvőjére készült.

A Jóban Rosszban hétköznap esténként a rengeteg drámai fordulat és izgalom mellett szerelmi történetekkel is szórakoztatja a televíziónézőket.

Nem unatkoznak a szereplők

Az őszi epizódokban Barbara és Előd heves kapcsolata vagy épp Betty és Tamás atya bimbózó románca köti le a rajongókat.

A színészekre előbb-utóbb a valóságban is rátalál a szerelem. Nemes Kriszta azon szereplők közé tartozik, akiknek e téren nincs oka a panaszra - a sorozat Rita nővére ugyanis nemrégiben kimondta a boldogító igent.

Kriszti és párja, Tamás mindent maga szervezett az esküvő kapcsán, így elég sok teendő az utolsó pillanatra maradt.

Majdnem elkésett

A fiatal menyasszonyt annyira maguk alá temették az utolsó egyeztetések, hogy a sminkelésnek és frizurakészítésnek kicsit későn állt neki, így majdnem lekéste saját esküvőjét.

- A kis késés után, amikor Balázs végül megpillantott, a fülembe súgta, hogy szeret és gyönyörűnek lát - mesélte az újdonsült feleség.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A polgári és egyházi szertartást fergeteges hangulatú lagzi követte. Kriszta azt is elárulta, legjobban a nyitótánctól tartott - párjával előtte három hónapig jártak tánciskolába, a nagy napot megelőző órákon azonban sorra rontották el a bécsi keringő lépéseit, így nagyon izgultak.

Ezért aztán nagy megkönnyebbülés volt számukra, hogy a boldogító igen kimondása után minden tökéletesen sikerült a lagziban - beleértve a bécsi keringőt is!

Jóban Rosszban - minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

A Jóban Rosszban Rita nővére nászútja után már újra forgat, így a televíziónézők viszontláthatják a minden eddiginél izgalmasabb és fordulatosabb kórházsorozatban.

Fotók: Polcz Péter(%oldalmero(500670, 407171)%)

Ezt is szeretjük