A suliban sem vallanak szégyent a Jóban Rosszban tinisztárjai

Magdika, Szabi és Gergő megformálóinak ősztől újra helyt kell állniuk diákként is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Véget ért a nyár és a pihenés, szeptembertől újra kezdődik az iskola, ami nem kerüli el a Jóban Rosszban fiataljait sem. Ki magántanulóként, ki bejáró diákként, de szeptembertől mindegyikük visszatér az iskolapadba, ahol a forgatások ellenére is ugyanúgy kell teljesíteniük, mint az osztálytársaknak.

A Csillagvirág Klinika nagy kedvencét, Bánkúti Magdit játszó Vay Viki már tavaly sikeresen vette az akadályt, bejáró diákként azonban folyamatosan oda kell figyelnie a tanmenet és a forgatás tökéletes összehangolására.

Viki a suliban is bizonyít

- A szüleim először féltettek, hogy fogom bírni a kettőt egyszerre, arról is volt szó, hogy magántanuló leszek, de végül úgy döntöttem, hogy maradok rendes diák. Nekem sokkal jobban megy a tanulás, ha nem egyszerre kell egyéves anyagból felelnem, ráadásul két tannyelvű iskolába járok, könnyű lemaradni.

Így megegyeztünk az igazgatóval, hogy továbbra is bejárok az órákra, amikor csak tudok, a lényeg, hogy jó jegyeim legyenek, ami sikerült is - mesélte büszkén Viki, aki elárulta, nem mindegyik tanár nézte jó szemmel speciális órarendjét, előfordult, hogy hangosan gratuláltak neki, hogy befáradt az iskolába.

Kálmán magántanuló lett

A sorozat Halász Gergőjének mindene az iskola és a tanulás, így van ezzel az őt megformáló Ripka Kálmán is. Kecskeméti tanulmányait azonban egyre nehezebben tudta összeegyeztetni a budapesti forgatásokkal, és úgy döntött, hogy a folyamatos ingázás helyett magántanuló lesz, és csak vizsgázni jár haza. Így azonban a nyár egy részét áldozta fel, ugyanis az iskolakezdés előtt még három tárgyból is vizsgát kell tennie.

- Pár nap múlva osztályozó vizsgát teszek fizikából, kémiából és angolból, aztán kezdődhet az új tanév. Most már magántanulóként folytatom, de amikor tudok, ugyanúgy bejárok majd a suliba órákra és persze az osztálytársaimhoz. Szerencsére nem változott meg a viszonyom senkivel, mindenki tudja, mennyit jelent nekem a színészkedés, így, ha bármiben elakadok, azonnal segítenek.

Barna is váltott

Timon Barna, a Bodolai család kezelhetetlen Szabolcsa szintén magántanulóként vág neki a 10. osztálynak. Tavaly még Vikihez hasonlóan az iskolából rohant a forgatásokra, ám a második félévben úgy döntött, inkább maga osztja be a tanulásra szánt időt.

- Én inkább egyedül tanulok, és, ha valamit nem értek, akkor kérem magántanár segítségét. Persze azért bejárok a suliba, amikor tudok, hiszen a 10. osztályban már több az óra, többet is kell tanulni, de sokkal jobb, ha magamnak oszthatom be az anyagot - meséli Barna.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sorozatban is új kihívások várják a tiniket, hiszen Magdika, Szabi és Gergő között bonyolult szerelmi háromszög van kialakulóban, így érdemes a TV2-re kapcsolni minden hétköznap 20:45-kor!

Akinek pedig nem elég az, amit a képernyőn lát, érdemes a Jóban Rosszban oldalára kattintania, ahol mindent megtudhat Csillagkút lakóiról, és az extra videók segítségével beleshet a kulisszák mögé.(%oldalmero(500005, 406598)%)
Ezt is szeretjük