Nem mindennapi tárlatvezetés Csillagkút lakóival

A Jóban rosszban népszerű sztárjai merőben új oldalukat mutatták meg - viaszbábbá merevedtek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A raboskodó Pongrácz Péter, Betty és Tamás atya, a randevúzó Alexa és Konrád, a kórház új rezidensei, a motoron száguldó Bodolaiék, a festékszórós Szabi és egy csuklyás alak. Ők voltak a főszereplői a Jóban Rosszban nem mindennapi tárlatának, ahol a sikersorozat őszi epizódjainak főbb eseményei dermedtek mozdulatlanná a Kiscelli Múzeumban.

A panoptikumra emlékeztető, soha nem látott tárlatra nem mindennapi módon érkeztek a vendégek. A mit sem sejtő meghívottakat hat álarcos, fekete ruhás férfi rabolta el egy budai kávézóból. A csapat bekötött szemmel utazott a Kiscelli Múzeumhoz, ahol Damu Roland tartott tárlatvezetést.

Megelevenedtek a szereplők

A romos altemplomban az őszi, minden eddiginél izgalmasabb,fordulatosabb Jóban Rosszban-epizódok fő mozzanatai dermedtek egy-egy képpé, élő bábus panoptikumot varázsolva.

A hetek óta pincében raboskodó Pongrácz Péter, azaz Gazdag Tibor piszkosan, borostásan egy ágyon húzta meg magát, míg a koporsóban fekvő Betty - Szabó Zsófi - mellett Tamás atya - Száraz Dénes - térdre ereszkedve imádkozott.

Így továbbra is izgulhatnak azok, akik a két fiatal szerelmének drukkolnak hetek óta. Az ősszel nagy szerep jut a Bodolai család tagjainak is, akik számos komikus élethelyzetbe kerülnek az új epizódok során.

Bővül a csapat

Böbe és Bandi, azaz Cseke Katinka és a valóságban is nagy motorőrült Tóth Roland egy kétkerekű hátán, míg fiuk, Szabi festékszóróval a kezében merevedett viaszbábuvá.

A sorozat két új szereplője, a laza és mindig poénkodó Józsi és a kissé csúf Veronika rezidensként érkezik a Csillagvirág Klinikára. A meglepő tárlaton mellettük Steiner doktornő, azaz Végh Judit feküdt betegen.

Úgy tűnik, a Jóban Rosszban csinos doktornője hiába küzdte le a rákot a történet szerint, ő sem érezheti magát biztonságban. Emellett Alexa és Konrád randevúját láthatták a vendégek, akik az elrablás pillanatai után újabb izgalmakat éltek át, mikor egy csuklyás alak fordult feléjük.

Jóban Rosszban - augusztus 16-ától minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Az egyedi hangulatú, olykor hátborzongató tárlat jól mutatta, az ősszel minden megtörténhet Csillagkúton, az alkotók hatalmas meglepetésekkel sokkolják a nézőket.

Fotók: TV2(%oldalmero(499557, 406214)%)

Ezt is szeretjük