9 évvel fiatalabb nála! A magyar színésznő ezért a férfiért hagyta el a férjét
Közös fotó!
Janza Kata új párjával, Szerényi Lászlóval állt a kamerák elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Janza Kata egy harmadik fél miatt szakított a második férjével. Új kedvesével pedig, a színész Szerényi Lászlóval eddig csak ritkán beszéltek a kapcsolatukról.

A pár most az RTL Klub kamerái előtt mesélt őszintén arról, hogyan találtak egymásra, és miként zajlik manapság az életük.

Lesifotósok buktatták le őket

Miután a lesifotósok lerántották a leplet Janza Kata és a kilenc évvel fiatalabb Szerényi László kapcsolatáról, a szerelmesek sokáig nem nyilatkoztak a médiának. Most azonban elérkezettnek látták az időt arra, hogy kapcsolatuk részleteit megosszák a nagyérdeművel.

- Az, hogy most már bátrabban beszélünk arról, hogy mennyire boldogok vagyunk, talán annak köszönhető, hogy pont most tart ott a dolog, hogy már ildomos, és azt hiszem, a mi lelkünk is könnyebb most már - kezdte a színésznő.

Janza Kata hat évig volt Kőváry László felesége, akitől egy kisfia született. Házasságuk azonban, mint mondja, nem az új szerelem miatt ért véget, ugyanis már hónapokkal korábban elhidegült a férjétől.

Kollégája iránt egy csókjelenetet követően lobbant lángra, de kezdetben még ők is furcsának találták a helyzetet.

Folyton egymásba botlottak

- Olyannyira zavarban voltunk, hogy utána napokig kerülgettük egymást, de aztán rájöttünk, hogy ez így nem fog menni, az ég mindig egymás útjába terelgetett minket - mesélte a férfi.

A színésznőt az emberek véleménye sem zavarta, hiszen, mint mondja, csodálatos, hogy rátalált ez az érzés, a gyermekei miatt viszont sokkal jobban aggódott.

- Bennem volt egy kis félsz a gyerekek miatt. Samu mondta, hogy szeretné látni az édesapját és Lackót együtt. Létrehoztuk ezt a találkozót, és nagyon jól sikerült, a kisfiamban nagyon sok mindent feloldott ez a dolog - mondta a 40 éves színésznő, akinek van egy lánya is még az első, Pintér Tiborral kötött házasságából.

A pár boldogságának útjában tehát már nem állhat semmi, tökéletesen kiegészítik egymást, a titok pedig abban rejlik, hogy a kapcsolatukban nincsenek kötöttségek.

- Nincsenek elvárásaink, nem próbáltam Lackóra ráerőltetni a családi életet, annyit van nálunk, amennyit szeretne. Szerintem ez ettől működik olyan jól - nyilatkozta.

Fotó: RTL Klub/Reflektor, lead: Bársony Bence

Ezt is szeretjük