Janza Kata ezért tett pontot mindkét házassága végére

Janza Katát megviselte, hogy két házassága is tönkrement.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata, a Budapesti Operettszínház színésznője idén ünnepli 46. születésnapját, két gyermeke van. Első, Pintér Tiborral kötött házasságából született lánya, Janka már elmúlt húszéves.

Második házasságából egy kisfia, Samu született - édesapja Kővári László táncos. A gyerekeknek édesapjuk révén féltestvéreik is vannak, így Janza Katáék afféle patchwork családban élnek. Erről és válásairól mesélt a színésznő Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban.

Janza Kata őszintén mesélt a válásairól

- A válásaim nem tartoznak a büszkeségeim közé. Nagyon nehezen éltem meg őket. Kívülről sokszor úgy nézhetek ki, mint egy nagyon a mának élő, nagyon hedonista nő, ami részben igaz is: nagyon könnyen szerelembe esem, az életet nagyon intenzíven élem meg. Ettől függetlenül a házasságaimat nagyon komolyan gondoltam, és nagyon megviselt, amikor aztán nem sikerültek.

janza-kata-840
Fotó: FEM3 Café

Janza Kata ugyanakkor úgy érzi, kellett bátorság ahhoz, hogy változtasson az életén, és pontot tudjon tenni valaminek a végére, ami már nem működött. Nem szeretett volna hosszú évek múltán azon rágódni, mi lett volna, ha.

- Apukámnak van egy mondása, hogy hitelbe nem aggódunk - kicsit ez van bennem. Majd hozza az élet, amit hoz. Azokban a dolgokban vagyok következetes, amiben muszáj, például a gyereknevelésben. A saját szerelmi életemmel kapcsolatban már kevésbé van ez meg bennem, mert egy átkozottul örök romantikus gyerek vagyok. Így vagyok összerakva, hogy mi lesz ebből, azon aggódni kár.

Patchwork családban élnek

Janza Kata mindkét volt férjével jó kapcsolatot ápol a válás után is, de ez nem véletlen, sok munka áll mögötte. Gyakran beszélgetnek mind Pintér Tiborral, mind Kővári Lászlóval, nem pusztán a közös gyermekek kötik össze őket, minden helyzetben fordulhatnak egymáshoz segítségért.

- Janka is rendszeresen találkozik a féltestvéreivel, dolgozunk azon, hogy a családi ünnepeket közösen tudjuk megünnepelni. A gyerekek már bejelentették, hogy idén húsvétkor is menjünk a Bakonyba, mert az milyen jó volt. Ilyenkor, azt hiszem, hogy valamit jól csináltunk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük