Ki hitte volna! Ezért a sármos pasiért van úgy oda Janicsák Veca
Janicsák Veca a közelmúltban testközelből is megcsodálhatta egyik imádott idolját, a sármos Sealt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A X-Faktor felfedezettjei rövid időn belül az ország kedvenceivé váltak, fiatalok és idősek egyaránt rajongókká lettek. Janicsák Veca számára is új helyzet, hogy ennyi szeretettel árasztják el.

A tehetségkutatón feltűnt barna szépségnek új még a szerep - mármint, hogy ő lett hirtelen az imádat tárgya -, de a másik oldalt már jó ismeri. Az énekesnő ugyanis maga is rajongó típus.

Egészen odavan a világsztárért

Vecát nemrég nagy megtiszteltetés ért: őt választották ki a Budapestre látogató világsztár, Seal előfellépőjének. Az Arénában rendezett világszínvonalú koncerten való fellépés ráadásul dupla öröm volt számára.

Veca nem is titkolta izgatottságát, bár - meglepő módon - nem az előadás miatt aggódott. Kiderült, hogy  tényleg halálosan odavan Sealért, nemcsak varázslatos hangja, de elképesztő szexepilje, derűje és férfias magabiztossága is imponál neki.

Már a koncert előtt alig fért a bőrébe, hiszen a színfalak mögött alkalma volt összefutni a sármos világsztárral.

- Képzeljétek el, tisztára olyan vagyok, mint egy kis rajongólány. Tehát elmentem ebédelni, és konkrétan ott ment el mellettem Seal. És én azt mondtam: Hi! És ő azt mondta: Hi! És ez most nekem akkora élmény! - lelkendezett Janicsák Veca a Reflektor magazinnak tartott élménybeszámolójában.

Jól sikerült a fellépése

Veca elmondása szerint ez a röpke találkozás is elég volt ahhoz, hogy elaléljon a bársonyos hangú imádottjától. Ezek után kész csoda, hogy egyáltalán kijött hang a torkán.

Az X-Faktor sztárja azonban, igazi profi előadóhoz híven, még ilyen izgatott állapotban is igyekezett a lehető legjobban teljesíteni, és a szem- és fültanúk szerint nem is vallott szégyent.

Veca fellépése után következett a 48 éves sármőr - aki civilben a szupermodell Heidi Klum hűséges és odaadó férje, nem mellesleg négy gyermek apukája -, az énekes igazi londoni soulzenével varázsolta el az Aréna közönségét. A majd kétórás koncertről nemcsak Veca, de a hallgatóság is széles mosollyal és csillogó szemekkel távozott.

A szimpatikus világsztár ráadásul egy magyar mondattal - Isten hozott, Budapest! - indította az estét, amivel ismét belopta magát Veca szívébe.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük