Kiderült, Jakupcsek Gabriellát miért utálják sokan
Jakupcsek Gabriella elárulta, melyik szokásáért utálják jó néhányan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik mindenhonnan elkésnek, mások mindig pontosan érkeznek, míg az emberek egy része inkább mindenhova előbb ér oda, nehogy valami közbejöjjön, és rá kelljen várni. Janklovics Péter késős típus, Jakupcsek Gabriella pedig az utóbbi kategóriába tartozik, amiért sokan utálják is - derült ki a Spektrum Home csatornán hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorból. 

- Én nagyon késős vagyok, ha véletlenül időben odaérnék valahova, akkor is még valamit megnézek a telefonomon, hisz van még tíz perc, aztán azt veszem észre, hogy megint kések. Szokott olyan is lenni, hogy öt perccel előbbre állítom az órát, hogy ne késsek el, de akkor tudom, hogy nincs még 45, csak 40, szóval ilyennel nem lehet átverni - árulta el a színész-humorista, aki a Tesztbeszéd stúdiójába is késve érkezett.  

jakupcsek-gabriella
Fotó: Spektrum Home/Labancz Viktória

Jakupcsek Gabriella pont Janklovics Péter ellentéte. Neki szokása jóval a megbeszélt időpont előtt odaérni mindenhova, annyira utál késni.

- Kínosan nem vagyok késős. Fél órával előbb vagyok ott mindenhol. Ha 10 órakor van a felvétel, én tízkor már mikroporttal ülök a stúdióban úgy, hogy átnéztem mindent, amiért utálnak! - árulta el az 55 éves tévés.

- Velem is előfordul, hogy fél órával előbb odaérek valahova, de, ha már ennyivel előbb ott vagyok, csak beülök enni valahova, vagy iszom egy kávét… - magyarázta Jakubcsek, miért az a vége mindig, hogy elkésik.

janklovics-peter
Fotó: Spektrum Home/Labancz Viktória

A késést a rendezők különösen nehezen tolerálják. Amikor Alföldi Róbert a Nemzeti Színház igazgatója volt, szigorú büntetéssel próbálta megregulázni a késős kollégákat. 

- Ott elég gyakori volt a késés, és nagyon drasztikus intézkedéseket hoztam, hogy percenként vagy ötpercenként ki mennyi pénzbüntetést kap. A legtöbbet én fizettem - vallotta be Alföldi. 

A Tesztbeszédben a negyedik vendég, Ónodi Eszter is inkább mindenhova előbb érkezik, annyira nem szeret késni. A műsorvezető, Dombóvári István egyszer azért került kínos helyzetbe, mert túlságosan korán, egészen pontosan kerek egy hónappal korábban ért oda valahova. 

- A június meg a július nagyon egyformán néz ki leírva. Telefonáltam a kontaktnak, hogy itt vagyok a helyszínen, de itt nincs senki. "Te vagy az, Dombikám? Csak nem elnézted? Az jövő hónapban lesz" - mondta, mire én azzal ütöttem el, hogy nem gondoltam komolyan - mesélte Dombi. 

Ezt is szeretjük