Gáspár Laci 11 évig szenvedett első házasságában – Válni ezért nem akart
Gáspár Laci elárulta, miért maradt benne hosszú évekig a boldogtalan házasságban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci nagy szerelemben él harmadik feleségével, az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjének nézői is láthatták, milyen harmonikus kapcsolatban élnek Nikivel. 2012-ben ismerkedtek meg, idén nyáron ünnepelték a negyedik házassági évfordulójukat, közös gyermekük, Noel 2016-ban jött világra. A 39 éves sztár istenfélő ember, aki hálás azért, hogy a magánélete és a karrierje is kiteljesedett. Amikor az ország 2003 őszén a Megasztárban megismerte, még az első házasságában élt, amelyből a ma már 16 éves Mirjam lánya született. Az énekes a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorában árulta el, hogy az első házassága jó pár évig csak szenvedés volt mindkét fél számára.

Amikor Dombóvári István a Tesztbeszéd sztárvendégeit és a közönséget megkérte, válaszoljanak arra a kérdésre, hogy "Gáspár Laci Istennek tetsző életet él?"  igennel vagy nemmel, a műsorvezető megjegyezte: köztudott, hogy az énekes elvált, ami Istennek talán nem tetsző dolog.

- Pont ezért nem váltam el 11 évig. Annyit szenvedtünk, hogy igazából már nem lehetett azt tovább csinálni, de mi tovább csináltuk - pont azért, mert én nem is ismertem azt a fogalmat, hogy válás. Mindig azt gondoltam, lehet, hogy sikeres vagyok a zenében, ebben-abban, de ezt a házasságot én választottam, így döntöttem, és nem vagyok boldog, de leélem így az életemet. Csak azt nem gondoltam, hogy nem fog működni. Volt már egy olyan pont, amikor ez nem ment – reagálta Gáspár Laci.

- De nagyon sokat tanultam ebből is. Isten nem olyan, hogy vannak törvények, szabályok, és ha valaki nem úgy cselekszik, akkor egyből Istennél le van írva. Isten igazából nagyon szeret minket: én szeretem a gyerekeimet, Isten ennél is jobban szeret engem és mindenkit. Én abban hiszek, hogy ő azt értékeli, hogy ha én próbálok javulni, mindenből tanulni, neki tetsző életet élni. Nem akarja, hogy boldogtalan legyek, ellenkezőleg: azt akarja, hogy boldog legyek – vallotta be az énekes.

A Tesztbeszédben Gáspár Laci azt is megosztotta a nézőkkel, hogy számára első felesége volt az első komoly kapcsolata. Szerinte az ember maximum három nagy szerelmet él át az életében.  

- Amikor 11 éves voltam, akkor volt az első szerelmem. Ez azért fontos, mert akkor ismered meg a szerelmet, de az szerintem még nem fog tartani életed végéig. A második azért van, hogy rájöjj, mi a nem jó, és tanulj belőle. A harmadik szerelem pedig azért van, hogy rájöjj, ez az igazi, és minden, ami előtte volt, az nem számít, amit előtte tapasztaltál az is az igazi szerelmet fogja erősíteni, amit ekkor már meg fogsz tudni becsülni – mondta a műsorban.

Ezt is szeretjük