Jakupcsek Gabriella kiköpött mása a 12 éves lánya – Emmával kívül-belül hasonlóak

Jakupcsek Gabriella lánya ugyanolyan érzelmes és nyitott, mint híres édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella két fia már felnőtt, egyikük egy unokával is megajándékozta. A műsorvezető húsz évvel kisebbik fia születése után, 2008-ban hozta világra második házasságában a lányát.

Emma szép kamaszlány lett, ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást édesanyjával, annyira hasonlítanak. Ez nemcsak a külsejükre, hanem a belső tulajdonságaikra is igaz.

Jakupcsek Gabriella és lánya nagyon hasonlítanak

Az 57 éves sztár a Story magazinnak azt mesélte, mindketten érzelmes és nyitott emberek, akiknek az életében fontos a humor, sokat viccelődnek, és mindig szakítanak időt a fontos beszélgetésekre. Emma szereti a könyveket, nemrég ötödszörre sírt A Pál utcai fiúkat olvasva.

- Miután letette a könyvet, egy órát ültem mellette a szobájában. Arról társalogtunk, hogy vajon míg Nemecsek haldoklik, miért varrja a ruhát az apukája a kinti szobában, miért nem megy be hozzá? Alapvető emberi viselkedésekről, gesztusokról beszélgettünk, és arról a fontos kérdésről, hogy mitől hős a hős.

A cikk az ajánló után folytatódik

Önazonosságra illetve toleranciára is neveli a lányát, és - ahogy minden gyerekénél fontosnak tartotta - arra, hogy képes legyen örömteli életet teremteni magának.

Nekem az a legfontosabb, hogy a gyerekeimet boldognak lássam, hogy azt az életet éljék, amire vágynak.

- Feltétel nélküli szeretettel és tisztelettel beszélek hozzájuk, semmi másra nincs szükség a jó kommunikációhoz. Nem magas lóról szólok hozzájuk, nem iskolázok. Egyenes vagyok velük – osztotta meg a hetilap olvasóival.

Hegyi Barbarára lánya, Rozi

A színésznő követői nem győzték dicsérni az 54 éves sztárt és 21 éves lányát, Balikó Rozit. A kommentelők azt írták, az alma nem esett messze a fájától, mindketten elbűvölőek. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lányából.

Ezt is szeretjük