Végre megmutatta! Jáksó László ezt a barna szépséget vezeti oltár elé
Jáksó László és menyasszonya közösen adtak interjút nemrég a Reflektornak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László azon sztárok közé tartozik, akik nem szívesen osztják meg magánéletük fejleményeit a közvéleménnyel.

A 43 éves műsorvezetőnek éppen ezért mindenkit sikerült meglepnie szeptember végén, amikor a Reggeli adásában elárulta, hogy már két éve együtt él barátnőjével, akit feleségül szeretne venni.

Közösen adtak interjút

A Heti hetes sztárja nem sokat volt hajlandó elárulni a titokzatos hölgyről, aki elrabolta a szívét, teljesen érthető tehát, hogy ezzel a húzással csak még inkább felcsigázta a rajongók kíváncsiságát.

Jáksó László a közelmúltban viszont kivételt tett, és Éva nevű menyasszonyával közösen adott interjút a Reflektor stábjának, és bár kedvese nem állt a kamerák elé, néhány fényképet azért mutatott róla.

A riportból kiderült, hogy Évával egy szépségversenyen találkoztak először, de a szerelem csak később köszöntött be az életükbe, és arra is fény derült, hogy milyen volt az első randevújuk.

Megvolt a véleménye róla

- Igazából nagyon rég randiztunk, azóta mondjuk minden egyes nap egy csodálatos élmény. Egyébként felkészült, édes, szép és megnyerő volt, de az első alkalommal nekem is megvolt a véleményem róla - kezdte a vallomását Éva.

- Nem volt túl rossz véleményem, de azért azt gondoltam, hogy biztosan csajozós, a szokásos dolgokat gondolja az ember, aztán, ugye, közelebbről megismeri, beszélget vele, értelmesen, intelligensen, amikor magát adja. Kellemesen csalódtam - idézte fel emlékeit.

- Beszélgettünk, beszélgettünk, és akkor egyszer csak az a gyanúm lett, hogy ez a lány, aki nekem nagyon-nagyon tetszik, és akiről én valóban nem gondoltam, hogy megérdemlek valaha egy ilyen embert, mintha tényleg ő is vonzódna hozzám - árulta el Jáksó László megismerkedésük kapcsán.

- Mondjuk abból már kinőttem, hogy megkérdezzem, járunk-e, hanem csak közeledtem milliméterenként, és nem hívott rendőrt. Hát így jöttünk össze - nyilatkozta a tőle megszokott humorral.

Szóba került tervezett esküvőjük is, amelynek még nem tűzték ki az időpontját, és azt is elárulták, hogy szeretnének közös gyereket, vagyis már a családalapításon is elgondolkodtak.

Ezt is szeretjük