Ennyit fogyott Jáksó László két hét alatt - Már nagyon zavarta a túlsúlya

A részletek

Jáksó Lászlót már nagyon zavarta a túlsúlya, ezért fogyókúrába kezdett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jáksó László az utóbbi időben jó pár plusz kilót felszedett, ami már őt is zavarni kezdte, közel egy mázsásan nem érezte jól magát a bőrében, és  túlsúlya az egészségét is veszélyeztette, ezért fogyókúrázni kezdett.

Jáksó László május közepén
Már 2 kilót leadott

A 45 éves sztár azt vette észre, amellett, hogy fullad egy kis lépcsőzéstől, már nehezére esik lehajolni is, evés után pedig annyira elálmosodik, hogy muszáj picit aludnia. Az utolsó tünetet hallva orvosa közölte vele, hogy valószínűleg az inzulinszintje ingadozik, és ha így folytatja, jó eséllyel cukorbeteg lesz.

- Megijedtem. Azt idézte bennem elő, mint amikor aranyere van valakinek, és érzi, hogy mindjárt tüsszenteni fog, mindjárt nagyon rossz lesz. Én ezt nem akarom megvárni. Körülbelül két hete beszéltünk doktor úrral, és két kilót már leadtam azóta, tehát működik, de nem rohamszerűen, az nem is lehet egészséges - árulta el a rádiós és televíziós műsorvezető az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Csisztu Zsuzsa testhezálló ruhában mutatta meg alakját

Csisztu Zsuzsa 15 kilót szedett fel magára második terhessége alatt, de a szülés után hamar visszanyerte alakját. Az utolsó két-három kiló felesleggel gyűlt meg a baja, attól végül a gésák évszázados fogyókúrás módszerével szabadult meg.

Fotó: Facebook/Csonka András hivatalos oldala, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük