30 kilót adott le! A magyar színész látványosan lefogyott
Előtte-utána fotókkal
Faragó András betegsége miatt már 30-35 kilótól szabadult meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

30-35 kilót fogyott Faragó András, az Operettszínház Topynak becézett sztárja. Május közepén került kórházba, ahol egy hónapig kezelték. Itt szembesült vele, hogy súlyos cukorbeteg. Ha ezt korábban tudja, egy, a lábán keletkezett sebbel is óvatosabb, ez esetben talán nem kellett volna levágni az egyik lábujját. Az amputációval állítottak meg egy gyulladást, máskülönben komoly baja is lehetett volna, mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorának.

Amikor kiderült, hogy cukorbeteg, megijedt, de ma már jól kezeli a helyzetet, melyben párja is nagy segítségére van, ő készíti össze számára az ételeket is. Az egészségesebb táplálkozásnak köszönhetően szabadult meg sok plusz kilótól is.

- Amikor valaki egy mázsás, arra azt mondják, hogy, hú, igen! Én most még 113 kiló vagyok, és ha százra lemennék, akkor az azért már elég jó lenne - mondta az 50 éves színész.

Az RTL Klub riporterének éppen egy próbán sikerült beszélnie Faragó Andrással, aki kollégáival a Budavári Palotakoncertre készült, de a Szegedi Szabadtéri Színpadon is láthatja a közönség.

Képeken a hazai sztárok fogyása

Szakos Andreára az utóbbi időben felszaladt néhány plusz kiló, ezért az énekesnő a nyár beköszöntével úgy döntött, lefaragja a felesleget. Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárokat, akik az év első felére látványosan lefogytak!

Fotó: www.activestudio.hu, RTL Klub/Reflektor, Budapesti Operettszínház

Ezt is szeretjük