Ma 50 éves Jáksó László - 24 kilós fogyása után alig lehet felismerni
Jáksó László rengeteget fogyott az elmúlt másfél évben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó Lászlót a Heti Hetes 2016-os befejezése óta ritkán látni képernyőn, ezért is lepte meg a nézőket a TV2 Mokka című műsorában való felbukkanása. A korábban erős testalkatú tévés az elmúlt másfél évben 24 kilót adott le, aminek köszönhetően szinte alig ismerni rá.

Jáksó László állítja, hogy új külsejét a televíziós munka hiányának köszönheti.

- Korábban éjszakáztam, és akkor még ettem. Most viszont lefekszem este tízkor, és reggel hatkor kelek. Ez életmódváltás? Azt hiszem, valójában az. Nem mindegy, hogy mikor alszik az ember - mondta el a reggeli műsorban.

Jáksó László 24 kilótól szabadult meg.
Jáksó László 24 kilótól szabadult meg.
Fotó: TV2/Mokka

Jáksó László abba is beavatta a nézőket, hogy odafigyel arra, mit eszik, illetve mozgással is tesz azért, hogy jobb formába kerüljön.

- Jókat eszem, csak nem éjjel kettőkor, nem kanállal pörköltet, ha csak lehet, normálisabban, például csirkét. Nem valami iszonyatosan nagy önmegtartóztatás ez.

Korábban sosem volt ennyire vékony.
Korábban sosem volt ennyire vékony.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Drasztikus fogyása miatt többekben felmerült a gyanú, hogy a ma ötvenéves műsorvezető valami súlyos betegségben szenved, de a Heti Hetes arca mindenkit megnyugtatott, erről szó sincs, sőt, a születésnapjához közeledve kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, és tökéletesen jól van. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy boldog párkapcsolatban él, és fiával, a 24 éves Bencével is remek a kapcsolata.

Kevesen tudják, hogy Jáksó László eredeti szakmáját tekintve programozó, jelenleg is ezzel keresi a kenyerét. Bár azt azért a Mokkában hozzátette, nem mondana nemet egy újabb televíziós műsorra, amennyiben valaki „rárúgná” az ajtót.

- Egy biztos, én azon a módon hülyéskedni már nem szeretnék, ahogy korábban. Nem bántam meg, de nem áll jól ötven felett.

Ezt is szeretjük