Felismered Csocseszt? 15 kilót fogyott a Dáridó egykori sztárja
Remek formában van Csocsesz, a jódlikirály.

csocsesz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csocsesz - polgári nevén Kiss Attila - 1999-ben lett országosan ismert, amikor bekerült a Dáridó csapatába, majd a Szuperbuli állandó szereplője lett. Galambos Lajos öccséhez, Pistihez gyerekkori barátság köti, a mai napig jó kapcsolatban vannak, gyakran zenélnek együtt.

A június 19-én új évaddal indult Muzsika TV Extrán többek közt a mindig vidám, mackós jódlikirállyal is találkozhatsz keddenként. Az RTL Klub Reggeliben arról is mesélt, hogy jó pár plusz kilóval kevesebbel állt kamerák elé.

Csocsesz leporolta a klarinétot

Tízévesen kezdett klarinétozni - azóta is ez a fő hangszere. Ezt megelőzően furulyázott, vadászkürtön és trombitán is játszott, és természetesen nem maradt ki a szaxofon sem a repertoárból.

csocsesz-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Húsz kimaradt év után elővettem a klarinétot, és az induló műsorra felturbóztam magam. Feljátszottuk a klarinét-polkát - ott jódlizom is természetesen. Mindezt sváb tánckarral, sváb zenekarral. Kicsit visszatérünk most a gyökerekhez, hiszen engem a soroksári Sváb Parti Zenekarral ismert meg a közönség annak idején.

Emlékszel még erre? Nézd meg Csocsesz egyik népszerű, régi fellépését a Dáridóban!

15 kilót adott le

Az elmúlt időszakban jó néhány plusz kilótól is megszabadult a jódlikirály, melyeket jórészt életmódjának köszönhetett - hiszen a hajnalig tartó bulik után hazaérve még gyakran kinyitotta a hűtőszekrényt.

- Akkor határoztam el magam, mikor egyszer csak megláttam a képernyőn a golyófejemet. Meg aztán az összes fellépőruhámat is kihíztam már. Végül, mikor tavaly novemberben szóba került, hogy indul az új műsor, az kimondottan inspirált.

Csocsesz ma és 15 kilóval nehezebben.
Csocsesz ma és 15 kilóval nehezebben.
Fotó: Facebook/Csocsesz

Kevesebb kalória- és szénhidrátbevitellel, zöldségfogyasztással, valamint rendszeres mozgással sikerült 15 kiló feleslegtől megszabadulnia. A futás nem az ő műfaja, inkább a felülésre és a fekvőtámaszra szavaz.

A Dáridó szereplői egykor és ma

Emlékszel még Márióra, a harmonikásra? És Komonyi Zsuzsira? Nézd meg, mi történt a Dáridó szereplőivel az elmúlt években!

Ezt is szeretjük