"Nekem ők jelentik a családot" Őszintén vallott fájdalmas múltjáról a TV2 sztárja
Iszak Eszter még csak 13 éves volt, amikor elveszítette az édesapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Duett szépséges sztárja, Iszak Eszter kicsinek is elbűvölő volt, de mint kiderült, a szépséggel nem járt együtt a könnyű karrier.

Eszter és duettpárja, SP
Képek az Aktív műsorából

A dunaújvárosi szépség az Aktív kamerái előtt mesélt gyerekkoráról és azokról az évekről, amikor még nagyon messze volt az ismertségtől és csillogástól.

16 éves kora óta dolgozik

A modell-műsorvezetőre igazából csak az utóbbi időben mosolygott rá a szerencse, amikor szinte egy időben lett a VIVA tévé oszlopos tagja és A Nagy Duett egyik versenyzője. A csinos lány mostanra jutott el odáig, hogy végre azt csinálja, amit mindig is akart.

A irigylésre méltó karrier azonban nem egy csapásra hullott a műsorvezetőnő ölébe. A tévés munka előtt ő is sokáig tévúton járt, és diákmunkával kereste kenyerét.

Évekig dolgozott például szülővárosa egyik hipermarketjében árufeltöltőként, hostessként és pénztárosként.

- Az a jó abban, hogy megtapasztaltam a fizikai munkát is, mert így sokkal jobban tudom értékelni a mostani munkámat - vallotta be Eszti.

Korán elveszette az édesapját

Ezek után nem csoda, hogy a szőke szépség imádja mostani munkáját, sőt, az azzal járó felhajtást és nyüzsgést is élvezi. Ezzel együtt nem felejti el, honnan indult, és nem hanyagolja el régi barátait és családját sem.

Eszterről kevesen tudják, hogy tíz évvel ezelőtt elveszette az édesapját, ezért édesanyja és nagymamája nevelték fel a szöszi lányt és öccsét.

- Igazából a család nekem anyából, mamából és az öcsémből áll. Nekem ők a családom. De ez a három fő a családomban mindent megtett értem, úgyhogy szerencsére nagyon sok támogatást kaptam tőlük - mesélte a műsorvezető.


Eszter a kitörést külsejének és talpraesettségének köszönheti. A szöszi csöppségből ugyanis gyönyörű tinédzser lett, akire hamar felfigyeltek a modellszakmában. Első munkáját 17 évesen kapta, dolgozott Milánóban, Thaiföldön, Kínában és Japánban.

Barátai unszolására jelentkezett a zenetévéhez műsorvezetőnek, itt látták meg benne a fantáziát a TV2 munkatársai. A bájos szőkeség és partnere, SP produkcióját minden péntek este láthatják a rajongók.

Fotók: TV2 Sajtószoba, Aktív

Ezt is szeretjük