Bikiniben sem kell takargatnia magát a Viva TV csinos műsorvezetőnőjének

Iszak Eszter elárulta, melyik testrészével a legelégedetlenebb.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Aktív stábja is ott járt a hétvégén azon a divatbemutatón, ahol az idei nyár legdögösebb fürdőruháit mutatták be, ennek apropóján pedig Iszak Eszter és Bálizs Anett is a kamerák elé állt.

A Jóban Rosszban csinos színésznőjének semmi szégyellnivalója nincs, nyugodtan strandolhat, ha eljön a jó idő. Azt azonban elárulta, hogy - mivel nem áldotta meg a sors  hatalmas mellekkel - a csőtop bikinifelsőket igyekszik kerülni.

Barna bőrhöz fehér bikini dukál

Iszak Eszter vele ellentétben az elmúlt években éppen olyan fürdőruhákat vásárolt, amelyek felsőrészei leszorították mellét, ami pedig a színeket illeti, ő barna bőre mellé előszeretettel választott fehér bikinit, mert az ilyenkor szerinte világít rajta.

A Viva TV csinos műsorvezetője azt is elárulta, hogy egyszer fordult elő életében, hogy a testsúlya felment 55 kilóra, ebből adódóan akkoriban nem szívesen bújt fürdőruhába, de ettől függetlenül úgy érzi, szerencsés géneket örökölt szüleitől.

Saját bevallása szerint a fürdőruhákkal nem takargat és nem hangsúlyoz semmit, ha pedig azt szeretné, hogy ne lássák a fenekét, akkor ezt megoldja egy sállal vagy kendővel.

A pasik mást akarnak rajta látni

Ami pedig a nemek harcát illeti, Istenes Bence exbarátnője azt is megosztotta a nézőkkel, hogy szerinte a pasik teljesen mást szeretnek látni a lányokon, mint amit a lányok szeretnek viselni - legalábbis az ő esetében, tette hozzá.

Sztárpárok a 2011-es Glamour-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Én nem szeretem annyira ezeket a kihívó darabokat, tehát én szeretem mondjuk a francia bugyis megoldást vagy az olyan darabokat, amelyek kevésbé emelik ki a cicimet - nyilatkozta Iszak Eszter.

Hozzátette, hogy természetesen rá is hatással van a divat, de tangát vagy push-up felsőt semmi pénzért sem venne, végül azt is bevallotta, hogy saját testrészei közül a lábával van a legkevésbé megelégedve.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az idei trendekkel kapcsolatban Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mondta el, hogy most nyáron, a tavalyi fehérrel ellentétben, a fekete, a kék és a pink fürdőruhák hódítanak majd, a fodrokról nem is beszélve.

Ezt is szeretjük