Iszak Eszti elköszönt a Mokka nézőitől: ezért tűnt el a képernyőről

A Mokka ma reggeli adásában elbúcsúzott kollégáitól és a nézőktől Iszak Eszter, aki megkezdte szülési szabadságát.

Iszak Eszter búcsúja a Mokkában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter elköszönt a Mokka nézőitől és stábjától: az első gyermekével várandós műsorvezető a születendő babájára koncentrál, és igyekszik pihenni. 

Iszak Eszter búcsúja a Mokkában

- Bizonyára sok nézőnknek feltűnt, hogy nincs itt velünk mostanában reggelenként a mi drága, pocakos kolléganőnk, Iszak Eszti - mondta Istenes László a ma reggeli Mokkában

iszak-eszter
Fotó: TV2

A Mokka várandós műsorvezetője búcsút int a képernyőnek, a TV2 ma reggeli műsorában köszönt el kollégáitól és a nézőktől. A korán kelést mindig nehezen viselte, de a Mokka csapata miatt szívesen vállalta. Eleinte várandósan sem volt ezzel gondja, az utóbbi időszakban ez megváltozott, ezért úgy döntött, itt az ideje, hogy többet pihenjen, és az új feladatára összpontosítson.

- A harmadik trimeszter vége picit más, mint amire számítottam. Mondták, hogy fáradékonyabb leszek, nehezebb lesz. Én meg azt gondoltam, az első trimesztert is fél lábon kibírtam a hajnali kelésekkel és minden mással együtt, de azért a harmadik trimeszter tényleg húzósabb, nem vicceltek. 

Iszak Eszter az elmúlt két és fél évért nagyon hálás a Mokka csapatának, különösen azért a támogatásért, amit az elmúlt hónapokban, várandósan kapott. 

- Remélem, hogy egyszer csak vissza tudok térni. Most a következő pár hónap a picikéé és az összehangolódásé, az anyai feladatoké lesz, de utána nagyon remélem, hogy vissza tudok menni, és a picike is segítségemre lesz ebben. 

Iszak Eszti kiakadt a pofátlan nőkre: párjára, Gyurta Danira ma is nyomulnak

Iszak Eszti a Life TV Bréking című műsorában beszélt a nyomulós üzenetekről.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük