Iszak Eszter legcikibb bakija a kamerák előtt: a vendége sem értette, mi történik
Iszak Eszter műsorvezetői pályafutásának legcikibb pillanatát is felidézte.

iszak-eszti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter 2010-ben a VIVA TV műsorvezetőjeként kezdte tévés pályafutását, 2022 áprilisában a Mokkában ő váltotta a távozó Mádai Vivient. 

A 34 éves sztár többször vezette a Comet-gálát, többször jelölték a Glamour Women of the Year legjobb műsorvezető díjára, idén pedig a JOY Social Media Award legújabb kategóriájának, a #képernyőkedvence elismerésnek az egyik jelöltje. 

Iszak Eszter bakija

- A pályafutásom legemlékezetesebb élményei között tartom számon a Comet-gálákat, 2011-ben voltam először a műsorvezetője. A show-műsor órákig tartott, több ezer helyszíni néző előtt, élő adásban közvetítették, azokat az energiákat soha nem feledem. 

iszak-eszti
Fotó: Miss Balaton

Iszak Eszter képernyős karrierjének eddigi legcikibb pillanatát is felidézte:

- Az Interaktívban készítettem egy interjút, nagyon fáradt voltam, amikor a szerkesztő mondott valamit a fülemre, én pedig nem bírtam abbahagyni a nevetést. Szegény interjúalany nem értette, hogy mi történik.

A TV2 Mokka című reggeli műsorának műsorvezetője azt is elárulta, ki az, akire a műsorvezetők közül felnéz:

- Gundel Takács Gábor nagy példaképem, mindig örömmel nézzük őt a tévében, mert tájékozott, könnyed, semmifajta erőltetettség nem érződik rajta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A #képernyőkedvence kategóriában ugyancsak jelölt Miller Dávidnak is kijutott emlékezetes pillanatokból, előfordult, hogy a Reggeli műsorvezetőjeként kora reggel betyárnak öltözve karikás ostort csattogtatott az RTL Klub-székház udvarán élő adásban. 

- Legalább ennyire emlékezetes pillanata volt tévés pályafutásomnak, amikor az X-Faktorban először léptem élő adásban a színpadra.

miller-david
Fotó: RTL Magyarország

Az X-Faktor 26 éves műsorvezetőjének Fábry Sándor és Sebestyén Balázs a két példaképe. 

- Gyerekkoromban imádtam a Fábry Show-t! Nyilván sok mindent nem értettem, de az összes részt láttam. Balázs pedig hihetetlenül profi, és mindent végtelen természetességgel csinál. Soha nem szeretném utánozni, de rengeteg hasznos szakmai fogást lehet tőle ellesni.

Idén ősszel hatodik alkalommal díjazzák a közösségi média legnagyobb hazai sztárjait a JOY Social Media Awardon (JOY SMA). A közönség szeptember 10-ig szavazhat a hét kategóriában induló 28 jelöltre.

Iszak Eszter esküvője

Iszak Eszter és Gyurta Dániel július végén titokban összeházasodtak. Négy koszorúslánya rózsaszínbe öltözött, míg a menyasszony egy tüll szoknyarészből és kosaras, tüllanyaggal masnizott pántú felsőből álló kreációban lépdelt az oltár elé. 

Ezt is szeretjük