Istenes Bence bakiján még Sebestyén Balázs is fogta a fejét - Az Álarcos énekesben ezt szúrta el
Istenes Bence bakiján minden Nyomozó jót nevetett - főként Sebestyén Balázs.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan televíziós, aki életében legalább egyszer ne bakizott volna. Élő adásokban ezeknek a nézők is szem- és fültanúi, míg az előre rögzített adásokból a hibákat ki lehet vágni. 

Az RTL Klub Álarcos énekes című show-műsora felvételről megy, de a készítők időnként megosztanak adásból kimaradt jeleneteket is. 

Istenes Bence bakija az Álarcos énekesben

- Az Egér egyetlenegy párbajt veszített eddig el, az Elefánt pedig még sohasem veszített - mondta Istenes Bence a 10. adásban, és észre sem vette, hogy a Banán helyett Elefántot mondott. 

Természetesen a Nyomozók mindegyike kacagásban tört ki, majd maga a műsorvezető is csak nevetni tudott magán. 

- Azt nem mondtad, hogy iskolába se jártál. Jézusatyaúristen! - szívatta Sebestyén Balázs fiatal kollégáját, akinek beletelt egy kis időbe, míg nevetés nélkül tudta folytatni a felkonferálást. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Sebestyén Balázs is remekül elszórakoztatta kollégáit, amikor olyan jól parodizálta Csobot Adélt, hogy Istenes javasolta: próbáljon meg mindegyik Nyomozó az énekesnőt utánozva beszélni.  

Istenes Bence és Csobot Adél németországi otthona

Istenes Bence és Csobot Adél a tavaszi karantént még németországi otthonukban vészelték át. Münchenben, két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén igazi mesebeli környezet vette őket körül: mezők és egy hatalmas rét is elterült a szomszédságukban, előfordult, hogy őzek és nyulak is besétáltak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük