Tényleg összejöttek? Az RTL Klub műsorvezetője árulkodó fotókon kolléganőjével
Istene Bence a pletykák szerint kolléganőjébe zúgott bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub házán belül azt pletykálják, összejött egymással Istenes Bence és Tóth Gabi. Az X-Faktor fiatal műsorvezetője és a tehetségkutató női mentora már hónapok óta dolgozik a műsor ötödik szériáján, de nemcsak a munkaidejükben vannak együtt, a szabadidejüket is gyakran egymás társaságában töltik - erről árulkodnak az Instagram-oldalukra feltöltött fotóik.

Istenes Bence Instagramra feltöltött fotói

Augusztus 2-án, szombaton az egyik budapesti szórakozóhelyen látták őket összebújva sugdolózni, csókolózni,  majd hétfőn egy másik helyen voltak többen is szemtanúi annak, hogy összebújva beszélgetnek és puszilgatják egymást.

Múlt héten a hot! magazinnak az RTL Klub berkeiből nyilatkozta valaki, hogy már az X-Faktor legutóbbi szériájában látni lehetett, nagyon kedvelik egymást, és csípik egymás humorát is, de akkor még mindketten kapcsolatban éltek. Most már mindketten szingliként ismerkednek egymással, és túl vannak pár randin. Az informátor szerint a műsorvezető odavan a vagány énekesnőért, de nem kapkodják el a dolgokat.

Tóth Gabi Instagramra feltöltött fotói

Az X- Faktor ötödik évada a hírek szerint szeptember 6-án indul, és a tavalyi  szériával ellentétben a csatorna visszaáll az egyestés változatra, vagyis nem viszik át vasárnapra a két utolsó helyen álló énekes párbaját és az eredményhirdetést. Vasárnap esténként úgyis várhatóan a TV2 Sztárban sztár című műsorának második évada fog győzni nézettség tekintetében, ugyanis idén is nagyon erős mezőnnyel készültek.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi, Istenes Bence

A Megasztár szerelmespárja 9 év után ment szét

A magyar tehetségkutatók tízéves történetében számos szerelem született, de van, amelyik mára már véget ért. Képeken nyolc elfeledett tehetségkutatós szerelmespár. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük