A TV2 műsorvezetője kiborult - Majdnem otthagyta a Mokka stúdióját
Istenes László kiakadt a nem szőrtelenítő nőkön.

istenes-laszlo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Mokka című műsorának hétfői adásában a szőrteleníteni nem kívánó nők voltak terítéken. A férfi műsorvezető, Istenes László már a téma felkonferálása alatt fogta a fejét, majd kiszaladt belőle: "Biztos, hogy erről beszélgetünk?"

A műsorban levetítették például Julia Roberts és Drew Barrymore azon fotóját, amikor a két ismert színésznőt szőrös hónaljjal fotózták le a vörös szőnyegen, valamint további, kevésbé ismert nőket, akik nem szőrtelenítették a hónaljukat vagy a lábukat.  

drew-barrymore-julia-roberts-honalj

- Hadd mondjam el, mert gondolom, fontos, mit mond a férfi két nő között. Ez, amit én látok a képen, nagyon visszataszító. Én ezt ki merem mondani. Ez rohadtul nem jön be. Én ezt a mai eszemmel, felfogásommal nem tudom elfogadni. Higiéniai szempontból sem - borult ki Istenes, mire Szabó Patrícia, a vendég közölte, hogy a testünkön a szőrnek alapvetően védelmi funkciója lenne. 

Amikor Mádai Vivien és Szabó Patrícia elárulta, hogy szőrös lábbal ők sem jelennének meg sehol, a Mokka műsorvezetője tovább taglalta a véleményét. 

- Nagyon nehezen tudom elképzelni ezt, hogy egy ilyen szoknyában ül mellettem egy nő, lenézek, és szőrös a lába. Hidegrázásom lenne - mondta, majd, amikor vendége megemlítette, hogy a szokások kultúránként mások, így nem ritka, hogy egy spanyol nő kissé bajszos, kifakadt. 

istenes-laszlo
Fotó: FEM3 Café

- Egy bajszos nő? Gyerekek, ne! Rögtön kimegyek - a legnagyobb sokkot azonban számára a lábát nem szőrtelenítő nő képe váltotta ki.

- Hát ez? Most komolyan! Kikérem magamnak férfitársaim nevében. Ehhez legyen gusztusa annak, akinek két anyja van - bukott ki az 53 éves tévésből. 

Ezt is szeretjük