A Mokka két műsorvezetője rendhagyó módon búcsúzott el ma a nézőktől
Nézd meg, Mádai Vivien és Istenes László hogyan köszönt el a reggeli műsor végén.

madai-istenes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien igazán bevállalós volt a héten a Mokka műsorvezetőjeként. Hétfőn bikiniben, csütörtökön köldökig kivágott fürdőruhában vezetett műsort, ma pedig rendhagyó módon köszönt el a TV2 reggeli műsorának nézőitől műsorvezetőtársával, Istenes Lászlóval. 

Mádai Vivi balatonfüredi lány, talán ezért is volt igazán elemében a héten, amikor ezen a héten a Mokka az észak-balatoni városból jelentkezett. Ki is emelte, hogy amióta a TV2 reggeli műsorában dolgozik, számára ez volt a legizgalmasabb és legjobb hét - Istenes egyébként ugyanezt mondta. Meg is egyeztek abban, hogy a hetet méltóképpen kellene zárni. A szőke műsorvezető azt javasolta, hogy mutassák be az úgynevezett "balatoni bombát".

- Nem, ez nem egy üdítő. Az a lényege, hogy felhúzott lábbal, ami a csövön kifér, egyszerűen csak belerobbansz a vízbe - okította ki kollégáját a 30 éves sztár, majd mindketten letették a mikrofont, és seggest ugrottak a Balatonba.

"Apuka akkor ez is meg volt, ehhez is értesz a balatoni bomba" - írta rögtön kommentben a kiposztolt videóhoz Istenes László lánya, Boglárka. 

Ezt is szeretjük