Felismered, ki ez a nyuszinak öltözött kisfiú? Hazánk népszerű műsorvezetője lett belőle

Vajon ki lehet ez a cuki, nyuszifüles kisfiú az óvodai fotón?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor nincs annál jobb, mint előkapni a családi fotóalbumot, és szemezgetni a régi képek közül. A legtöbben imádják felidézni a gyerekkorukat, a régi képek nézegetése közben pedig az emlékek is szép lassan visszatérnek: a nagyi sütijének illata, a közös csínyek a barátokkal, illetve az óvodai és iskolai ünnepségek is egy perc alatt megelevenednek előttünk.

A sztárok körében is népszerű a nosztalgia, sokan örömmel osztják meg követőikkel a neten, hogy festettek annak idején. A rajongók is jó szívvel nézegetik ezeket a fényképeket, mosolyra deríti őket, hogy néztek ki kedvenceik gyerekként. 

Felismered, ki ez a nyuszinak öltözött kisfiú?

Az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető az Instagramon posztolta ki magáról ezt az imádni való, nyuszis fényképet. Huncut mosolya és csalfa pillantása már akkor is meg volt, és felnőttkorára sem lett kevésbé kameraérzékeny. Felismered, hogy ki ő?

 Akik esetleg Istenes Bencére tippeltek, azok csak kicsit lőttek mellé, ugyanis a nyuszifülek édesapját, a Mokka műsorvezetőjét, Istenes Lászlót rejtik.

Az 56 éves tévés nem véletlenül tette ki ezt a retró pillanatképet, ezzel indokolta meg rajongóinak, miért vállalta el, hogy a TV2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban szerepeljen: egykori óvodás társainak ezzel akarja bebizonyítani, hogy többé már nem nyuszi.

Na, és őket felismered?

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük