Istenes László felesége dögös, szőke nő: a ritkán látott Katát dicsérik friss fotójukon
Istenes László csak ritkán posztol feleségével közös képet: most kivételt tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László a ’90-es évek közepétől látható a televízió képernyőjén különböző csatornákon. 2016 óta ő a TV2 népszerű reggeli műsorának, a Mokkának az egyik műsorvezetője, de 2020 őszén a Dancing with the Stars című show-műsorban azt is megmutatta, hogyan boldogul a táncparketten. 

Az 56 éves tévés számtalan vendéget kérdezett már a kereskedelmi csatorna reggeli műsorában, ő maga viszont nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről. 

Istenes László felesége, Kata

Istenes László négy gyermek büszke édesapja, és már négyszeres nagypapa: első házasságában született fia, a szintén műsorvezető Istenes Bence két fiú-, húga, Bogi egy fiú- és egy lányunokával ajándékozta meg - az utóbbi 2020 júliusában jött világra. Második feleségével, Katával 2021 júliusában ünneplik a 21. házassági évfordulójukat. Egy lányuk és egy fiuk született, Franciska 2000-ben, Benedek 2006-ban. 

A műsorvezető ritkán posztol közösségi oldalán a feleségéről, de a hétvégi biciklis kirándulás előtt megörökítette magukat. A kommentelők azt írták, mind a ketten csinosak, jól néznek ki, és Kata nagyon dögös nő. 

Istenes László a 20. házassági évfordulójuk, vagyis a porcelánlakodalmuk alkalmából egy olyan közös képet tett ki az Instagramra kettejükről, amin Kata nagyon szexi, alul farmert, felül semmit nem viselt, a meztelen háta látszik, ahogy ölelkezik férjével. 

2020 márciusában együtt gáláztak a Várkert Bazárban, Kata akkor is bombázó volt miniszoknyában és talpig feketében. 

Till Attila felesége, Kriszta

A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. 

Ezt is szeretjük