Istenes Bence és 3 éves fia cuki fotón - Nátánnal ugyanolyan frizurát vágattak
Istenes Bence és Nátán friss fotóját meg kell zabálni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél másfél éve már csak hátulról vagy oldalról készült fotót posztolnak közösségi oldalaikra elsőszülött fiukról, Nátánról. A tavaly augusztusban világra jött Ádin arcocskáját is idén május elején mutatták meg először, amikor az egész család a Best címlapján és több oldalas összeállításában szerepelt. 

A sztárpár tudatosan döntött úgy, hogy nem mutogatják gyerekeiket, óvják őket a rivaldafénytől. A rajongók azért nem maradnak cuki képek nélkül. 

Istenes Bence legfrissebb fotóján a hároméves Nátánnal ölelkezik, akivel ugyanolyan a frizurájuk: ahogy a műsorvezető írta, mindketten sündisznók lettek, vagyis a nyári melegben félcentis lett a hajuk. 

A 32 éves tévés a hétvégén a Balaton partjáról kitett egy közös képet a 11 hónapos Ádinnal is: kisebbik gyermekével a hintaágyban hevernek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙💙💙💙💙 #mylittleboy #adin

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Ádinnal június közepén is szerepelt közös fotón. A kommentelők csak ámultak, milyen nagy már Csobot Adél és Istenes Bence kisebbik fia. 

A sztárpár a Best magazinnak két hónappal ezelőtt azt mondta, más-más praktikákat kell alkalmazniuk Nátánnál és Ádinnál, két fiuk nagyon különbözik egymástól, ugyanakkor jó testvérek, nagyon szeretik egymást. 

- Más helyeken alszanak el, az egyikük többet pihen, a másik pedig többet eszik. Azzal, hogy ketten vannak, a szülőség sokkal összetettebb és különlegesebb lett. (…) Jó testvérek, már most látszik a kicsin, hogy felnéz a bátyjára, kíváncsi és nagyon érdeklődő. Még sajnos nem tudnak együtt játszani, de mindig rajta csüng a tekintete, hogy mit csinál - árulta el a magazinnak Istenes Bence.

Csobot Adél két gyerek után is nagyon dögös bikiniben

Csobot Adélról kevesen mondanák meg, hogy már kétgyerekes anyuka. Pláne nem a bikinis fotója alapján, amit vőlegénye, Istenes Bence készített róla a Balatonnál. 

Ezt is szeretjük