"Szexi vagy anya!" - Istenes Bence és Csobot Adél fotója tarol az Instán

Istenes Bence az Instagramon is vállalja, mennyire odáig van Csobot Adélért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájában szerettek egymásba. Az akkor 18 éves lány biztosan nem gondolta, hogy az RTL Klub tehetségkutatója nemcsak ismertséget hoz számára, hanem azt a bizonyos nagy Őt is, eleinte ugyanis ki nem állhatta a műsorvezetőt. 

A 26 éves sztár tavaly árulta el, kifejezetten utált bemenni Isteneshez a tehetségkutató háttérműsorába, az After X-be, mert idegesítette, hogy a tévés folyton zrikálja. Később aztán pont a humorába szeretett bele.  

Istenes Bence és Csobot Adél szerelme

Voltak hosszabb-rövidebb mosolyszüneteik, de mindig visszataláltak egymáshoz, majd új szintre emelték a kapcsolatukat, amikor gyermeket vállaltak. Nátán 2016 májusában jött világra, második fiuk, Ádin 2018 augusztusában. A Nyerő Páros 2019-es adásában árulták el, hogy kisgyerekes szülőként is voltak olyan pillanataik, amikor úgy érezték, nem tudják tovább folytatni együtt, de aztán megoldották a problémáikat. A sztárpáros vetélkedő csak megerősítette szerelmüket, a műsort meg is nyerték. 

Instagram-fotóik is arról árulkodnak, mennyire odáig vannak egymásért. A 33 éves műsorvezető friss fotójuk melletti megjegyzése is azt mutatja, számára Csobot Adél farmerban és sportcipőben is a legszexibb nő.

Ezt is szeretjük