Csobot Adél ki nem állhatta Istenes Bencét - Ezért utálta eleinte
Csobot Adél elárulta, megismerkedésükkor miért utálta Istenes Bencét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 14-én harmadik évadával elindult a Nyerő Páros. Sebestyén Balázs minden hétköznap este 21:05 órától teszi próbára az ismert párok szerelmét az RTL Klub sztárpáros show-jában. A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat.

Az idei évadban nyolc pár versenyez a Nyerő Páros trófeáért: Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián, az első magyar férfi Louis Vuitton-modell és párja, Lóránth Eni nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornászoktató és párja, Hornyák Ádám labdarugóedző, Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző, Kocsis Dénes színész és menyasszonya, Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, A Konyhafőnök zsűritagja és festőművész felesége, Sárközi Éva, valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje.

csobot-adel
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Az első adásban kisfilmjükben bemutatkoztak a párok, akik egymás után megérkeztek a villába. A sort Csobot Adél és Istenes Bence nyitotta, akik elárulták: az énekesnő eleinte ki nem állhatta a tévést.

- Minket az X-Faktor hozott össze: én a háttérműsort vezettem, Adél pedig versenyző volt, és nagyon nem szeretett engem. Utált engem! Nem akart bejönni hozzám a műsorba - mesélte a 32 éves sztár.  

- Rendkívül bosszantottál, idegesítettél, piszkáltál folyamatosan. Aztán valójában pont az tetszett meg benne, amit a legelején gyűlöltem benne: a rendkívüli humora, ami folyamatosan jelen van az életünkben - vallotta be a kétgyerekes anyuka. 

csobot-adel-istenes-bence
Fotó: RTL Klub

A kisfilmből az is kiderült, hogy Csobot Adél mivel tudja felidegesíteni a párját a mai napig: Istenes Bencét dühíti, hogy ha egy napig a szerelme használja a kocsit, tele van szeméttel, például banánhéjjal, zacskókkal, továbbá folyton várni kell rá, sosem készül el időben. 

- Tudom, neked egyszerű a dolgod, mert csak magadnak kell bepakolnod, nekem meg három emberre - fakadt ki készülődés közben a 25 éves énekesnő. 

- Tavaly október óta élünk München mellett, vidéken, amit nagyon imádunk, hiszen egy kertes házról van szó. Viszont ez nekem egy picit nehéz is, hiszen kint élünk Németországban, egy olyan országban, aminek a nyelvét én nem beszélem, csak egy nagyon kicsit - osztotta meg a nézőkkel Csobot Adél. 

nyero-paros-1-resz
Fotó: RTL Klub

A Nyerő Páros legelső feladatának eredménye azt döntötte el, kik alszanak a villában, és kik kint, a jurtában. A lányokat két négyfős csapatra osztották, a férfiaknak pedig meg kellett tenniük tétjeiket, a 400 ezer forintos keretből mennyit tesznek fel arra, hogy szerelmük győzelemre viszi a csapatát. 

Bár a feladat első részében kilenc-három arányban a piros csapat győzött, a másodikban a kékek gyűjtöttek több pontot, így Fehér Balázs, Fluor Tomi, Sárközi Ákos és Kocsis Dénes örülhetett a párja sikerének, ők választhattak szobákat a házban. 

Csobot Adél bikiniben

Csobot Adélról kevesen mondanák meg, hogy két kisfiú édesanyja. Istenes Bencével először 2016. május 3-án lettek szülök, majd a huncut kis Nátánt 2018. augusztus 11-én követte kisöccse, Ádin.

Ezt is szeretjük