Csobot Adél túllőtt a célon - Istenes Bence nagyon kiborult a legutóbbi húzásán
Eldurvult a játék, Istenes Bence el sem hitte, mit csinált Csobot Adél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bencéről és Csobot Adélról sok rajongójuk állítja, örök gyerekek. Imádnak játszani, veszíteni azonban már nem annyira. vlogcsatornájukon egy vicces feladatsorozatban mérték össze ügyességüket, aminek tétje is volt. Az RTL Klub műsorvezetője viszont nem gondolta volna, hogy ilyen durva büntetést eszel ki a párja.

Olyan feladatokban feszültek egymásnak, mint hogy ki tud több nyelven köszönni, vagy hogy ki képes egy percen belül egy adott betűvel több szót leírni. A vicces Ki mit tud? győztese Csobot Adél lett, aki az elején vonakodva egyezett bele a vesztesnek járó büntetésbe. Végül mégis belement, sőt kicsit túl is lőtt a célon.

Így büntette Csobot Adél Istenes Bencét

A megtorlás nem volt más, mint hogy a győztes fél megkaphatta a másik telefonját, és egy általa választott személynek bármilyen üzenetet írhatott. A 25 éves énekesnőnek több se kellett, egyből elkezdte pörgetni párja telefonkönyvét. 

Először olyan neveken akadt meg a szeme, mint Alföldi Róbert vagy Stohl András, de végül párja egyik együttműködő partnerének, az Adidas márka marketingigazgatójának írt egy rázós üzenetet.

"Nagyon sajnálom, hogy üzenetben kell ezt veled megosztanom: a ruháitok minősége rohamosan romlik. Mondhatnám úgy is, egy forintot sem érnek, ezért ma délután, Insta-live-ban fogom elégetni az összeset, az udvaron" - hangzott a kelleténél durvábbra sikerült SMS.

A cikk az ajánló után folytatódik

Istenes Bence a szavak hallatán próbálta meggyőzni kedvesét arról, hogy ne küldje el a sorokat, de Csobot Adél mégis megnyomta a 'küldés' gombot. A 32 éves sztár ezután már csak a fejét fogta, és a válaszra várt. Annyira kiakadt, csak azt hajtogatta, hogy "Ez bolond!" A vitát azzal zárta le, hogy kedvese ezt még triplán vissza fogja kapni. 

Csobot Adél bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bikinis és fürdőruhás fotók készültek Csobot Adélról. 

Ezt is szeretjük