Csobot Adél és Istenes Bence csókot váltó fotója: fölrobbant tőle az Insta

Csobot Adél és Istenes Bence olaszországi nyaralásukon ismét turbékoltak, a rajongók imádják a fotóikat.

istenes-bence-csobot-adel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence akkor ismerkedett meg Csobot Adéllal, amikor az énekesnő jelentkezett az X-Faktorba, és amelynek 2012-ben ő volt a házigazdája. 

Szinte azonnal egymásba szerettek, ám valamiért 2013-ban szakítottak. Végül 2014-ben találtak újra egymásra, első fiuk, Nátán 2016-ban, a kisebb, Ádin pedig 2018-ban született. 

Istenes Bence és Csobot Adél Olaszországbans 

Nem számolva azt a néhány külön töltött hónapot, Istenes Bence és Csobot Adél idén már tíz éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban. Egy kapcsolat sosem könnyű, nekik pedig az utóbbi időben akadtak hullámvölgyeik - ezt nem is titkolták. A rajongóik akkor kezdtek el aggódni, amikor bő fél évig nem posztoltak egy közös képet sem a közösségi oldalaikra

Istenes Bence arra jutott, az lesz a legjobb, ha kiszellőzteti a fejét, és helyreteszi magában a dolgokat, így egyedül vágott neki a híres zarándokútnak, az El Caminónak. A módszer bevált, amióta hazatért, újra láthatóak közös felvételek. A sztárpár nemrég Olaszországban romantikázott, ahonnan az énekesnő-színésznő cuki csókolózós fotót posztolt. 

Képes összeállításunkban megnézheted Csobot Adél és Istenes Bence legromantikusabb nyaralós fotóit Szicíliából. 

Cover-fotó: Instagram/Istenes Bence

Ezt is szeretjük