Tarol Istenes Bence és Csobot Adél első közös dala - Pár nap alatt milliók nézték meg
Istenes Bence és Csobot Adél németül énekeltek a YouTube-on.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence és Csobot Adél 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában ismerte meg egymást. Egy ideig titkolták kapcsolatukat, majd az évek során a hazai sztárvilág egyik legnépszerűbb párjává váltak.

A kétgyermekes szülők sok műsorban megmutatták, mennyire összepasszolnak. 2019-ben sokak szimpátiáját elnyerték a Nyerő Párosban, ahol a legnehezebb akadályokat is vállvetve vészelték át, hogy végül a mezőny élén végezzenek. A 2020-as Álarcos énekesben is imádják őket a nézők, bár itt inkább csipkelődésükkel csalnak mosolyt az arcokra.

Istenes Bence és Csobot Adél YouTube-dala

A 2016-os év fordulópont volt az életükben, ekkor döntötték el, hogy Németországba költöznek, mivel a műsorvezetőt munkája ide szólította: ő lett a Sky1 csatornán futó német X-Faktor házigazdája. Ezzel körülbelül egy időben döntöttek úgy, hogy nagyobb bepillantást engednek az életükbe, a YouTube-on mutatták meg, hogy telnek a hétköznapjaik.

A csatorna elképesztően sikeresnek bizonyul, immár több mint 200 ezer feliratkozót számlál. A platformon nem csak vlogokat láthatnak tőlük a rajongók, olyan oldalukat is megvillantják, amelyet eddig nem ismerhettünk, például azt, hogy Istenes Bence milyen jó énekes.

2020 tavaszán mutatta meg először, hogy nem csak párjának van érzéke a zenéhez, ezután sorra rukkolt elő éneklős kisfilmekkel. Az egyik legnépszerűbb ezek közül az a videó lett, melyben Csobot Adéllal fakadt dalra. Kedvenc német slágerüket, a "Sowieso"-t énekelték fel, a  felvétel pedig végigsöpört a neten, hat nap alatt közel másfél millióan kattintottak rá.

Csobot Adél ruhái az Álarcos énekesben

Képes összeállításunkban megnézheted, mit viselt Csobot Adél az Álarcos énekes nyolcadik adásában, és az azt megelőző adások emlékezetes kreációit is láthatod. 

Ezt is szeretjük