Istenes Bence beszólt Csobot Adél szexi dekoltázsára: az énekesnő meg is sértődött rá
Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata nem indult túl jól, Adél utálta a műsorvezetőt, aki még a dekoltázsára is beszólt.

csobot-adel-istenes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence 2012-ben az X-Faktorban találkoztak. A kezdeti utálat és csipkelődés gyorsan vonzalommá, majd szerelemmé alakult.

Kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt, de a mai napig együtt vannak, közösen tervezik a jövőt. 2016-ban született meg első gyermekük, Nátán, 2018-ban pedig Ádin látta meg a napvilágot. 

Istenes Bence beszólt Csobot Adélnak

Istenes Bence az RTL 25. évfordulóját ünneplő műsorában elárulta, a párja eleinte nagyon nem kedvelte, mert folyton beszólogatott neki. Az énekesnő kérte is, ne kelljen vendégeskednie nála a tehetségkutató háttérműsorában. A bejátszott, 2012-es videórészletben például csipkelődve beszólt Csobot Adél dekoltázsára. Jól látszik, hogy az X-Faktor versenyzője megsértődött a műsorvezető megjegyzése miatt.

Istenes Bence 2022-10-25 114038
Fotó: RTL/X-Faktor

- A ma esti produkciómmal talán sikerült azt a tábort is meggyőzni, akik eddig nem szerettek, hogy van itt helyem - mondta Csobot Adél, amikor az aktuális heti X-Faktor produkciójáról mesélt.

- Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél - szólt be a műsorvezető.

- Adél nagyon utált engem, pont az ilyen beszólások miatt. Kifejezetten kérte, hogy ne kelljen hozzám jönnie az After X-be. Aztán valami átalakult, és elkezdett köztünk kialakulni a vonzalom, amiből gyorsan szerelem lett. Azért az ellenszél elég nagy volt, de hát a szerelmet nem lehet megakadályozni - mesélte Istenes Bence az RTL-nek.

Csobot Adél bikinis képei

Csobot Adél és Istenes Bence szakítanak időt a feltöltődésre: miután a műsorvezető visszatért az El Caminóról, májusban Olaszországban, Palermóban romantikáztak, júniusban a Balatonnál  lazítottak, július elején pedig Horvátországba utaztak néhány napra. Az énekesnő Opatijából egy tengerparton készült fotót is kitett magáról, amivel nagy sikert aratott több mint 440 ezres követőtábora körében. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük