Kocsis Tibor megmutatta húgát és nővérét: Liza és Lilla is gyönyörű nők
Kocsis Tibor nagyon büszke lehet a testvéreire, akik igazán csinos nők.

kocsis-tibo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor csupán 22 éves volt, amikor tett egy próbát a Megasztárban, azonban az élő show-ba nem került be, túl kevés volt még a színpadi tapasztalata. 

Ezután elvégezte a főiskolát, alapított egy zenekart, majd jelentkezett az RTL Klubon futó Csillag születikbe. Itt ötödik helyezést ért el. Országosan ismert akkor lett, amikor 2011-ben megnyerte az X-Faktor második évadát. 

Kocsis Tibor testvérei

Kocsis Tibor karrierje a győzelme után meredeken ívelt felfelé, népszerű énekes lett belőle. A hírnév ellenére a magánéletét mindig óvta, ezért igazi ritkaság a fotó, amit az Instagram-oldalán osztott meg testvéreiről

A képen két gyönyörű hölggyel látható, Lilla a nővére, Liza a húga. A tesók születésnapot ünnepeltek együtt, az énekesnek szeptember 1-jén van a szülinapja, Lillának pedig szeptember 4-én.

Kocsis Tibor otthona

Az X-Faktor második évadának győztese imád barkácsolni, mindent saját kezűleg csináltak párjával, Lacival. Bontottak, gletteltek, vakoltak, és a nyers beton hatású falat is saját kezűleg alakították ki.  

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük