A világ legszexibb anyukája magyar származású - Ildiko a Playboyban is pózolt

Ildiko Ferenczi magyar származású kanadai színésznő, akiért az egész világon rajonganak.

ferenczi-ildiko-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ildiko Ferenczi nevét idehaza még nem sokan ismerik, pedig a magyar származású színésznőt a nemzetközi sajtó úgy emlegeti, mint a világ legszexibb anyukáját - és nem véletlenül. A Kanadában született sztármami ugyanis észvesztően dögösen néz ki, ő pedig egyáltalán nem fél megmutatni magát és bájait a közösségi média felületein. 

Mindössze néhány héttel azt követően, hogy kisfia, Daniel megszületett, már a Playboyban pózolt, szépségének és vonzerejének köszönhetően pedig hamar felfigyeltek rá világszerte. A magyar felmenőkkel rendelkező Ildiko Ferenczi jelenleg Vancouverben él, és amellett, hogy főállású anyuka, ügyesen építgeti modellkarrierjét is. 

Ildiko Ferenczi a modellkedés mellett egyébként szoptatós fotóival küzd azért, hogy végre elfogadottá váljon a közvélemény szemében a nyilvános szoptatás, ami még ma is óriási viharokat kavar a sztárok és a hétköznapi emberek körében egyaránt. Képes összeállításunkban megnézheted Ildiko Ferenczi dögös fotóit, akit nem véletlenül tartanak a világ legdögösebb anyukájának.

Ezt is szeretjük