Vérbeli nő - A magyar plus size modell bikinis fotóiért külföldön is megvesznek
Sirokai Diánának már 430 ezer követője van.

sirokai-diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sirokai Diána az egyik legnépszerűbb plus size modell, az Instagram-oldalát jelenleg már több mint 430 ezren követik. Az 1996-ban, Budapesten született lány 13 éves korában költözött a szüleivel Angliába, és 16 éves kora óta modellkedik. Sokszor bántották testalkata miatt, és volt idő, amikor ő sem szívesen nézett a tükörbe, de ő pont a beszólásokból merített magának erőt. Meg szeretné mutatni, hogy a méret csak egy szám, az ő 44-es méretével, gömbölydeden is lehet valaki, szép, nőies, szexi. 

A Londonban élő fiatal nő modellkarrierje azt követően indult be, hogy részt vett a Curvy Kate Star in a Bra nevű, éves modellválogatásán - írta a plus-size.hu. Az Insta-követőinek száma ezresekkel ugrott.  Ma is főleg ilyen fotózásokon vesz részt. 

- Főként fehérneműs fotókon szerepelek, amelyek nyilvánvalóan a legtöbbet mutatják a testemből. Büszke vagyok arra, aki vagyok, és szeretném, ha mások is büszkék lennének magukra - mesélte tavaly decemberben a Standard.com oldalnak.

A fotói azért olyan népszerűek, mert azt mutatja velük, hogy gömbölyűen is lehet kerek a világ, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Okosnak, szépnek, egészségesnek tartja magát, miért is ne lenne boldog a bőrében. 

- Rajongok a testedért, de a saját testemnek vagyok az első számú rajongója.  Értsd meg, hogy rendben van, ha nem passzolsz bele egy bizonyos kategóriába.  Arra születtél, hogy kiemelkedj mások közül. Mindannyiunk testének vannak különböző szakaszai, és én mindegyikben boldog vagyok. Igen, túlsúlyos vagyok, igen, cellulitisem van, igen, vastag a combom, a karom, hasam van, na és aztán? Ha akarok, változtatok ezen, de ez csakis az én döntésem, nem hagyom, hogy még egyszer bárki összetörjön. Neked sem kellene - írta legutóbbi hosszú posztjában.

Ezt is szeretjük