Ihos József 20 évvel fiatalabb nőt szeret - A humoristára 60 fölött talált rá a szerelem
Ihos József párja, Éva szaunamesterként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ihos József Kató néni megformálójaként lopta be magát az ország szívébe, de a humoristának a nagy népszerűség ellenére nem volt szerencséje a szerelemben. Az elmúlt tíz évben egyedülállóként tengette mindennapjait: a 61 éves sztár emiatt lemondott arról, hogy valaha is társra lel, ám a sors közbeavatkozott. Beleszeretett egy nála húsz évvel fiatalabb nőbe, Évába. Kapcsolatukról a Blikknek vallott.

Ihos József és párja a közösségi oldalon jöttek össze

Az ország egyik legnépszerűbb nevettetője 15 évvel ezelőtt egy komáromi cukrászdában látta meg először Évát, akkor meg is jegyezte magának a csinos nőt, évekkel később pedig a Facebookon vették fel egymással a kapcsolatot.

- Tetszett, ahogy egy témához hozzászólt, és ezt megírtam neki. Csetelni kezdtünk, és, ahogy a levelek hosszabbodtak, szerveztünk egy találkozót. Nem volt könnyű, akkor még messzebb élt a fővárostól, de azóta már Budapestre költözött - nyilatkozta a lapnak.

Ihos József szerint szerelme bájos, okos, kedves, házias, jó a humora, számára ő a tökéletes nő. Éva, aki egyébként ma már szaunamesterként dolgozik, is hasonlóan vélekedik a humoristáról.

- Úgy érzem, 41 évesen találtam meg azt a férfit, aki nekem mindenben megfelel. Most vagyok igazán boldog.

A 61 éves sztár most sugárzik a boldogságtól, láthatóan jót tesz neki a szerelem. Elmondta, sok évig talán amiatt is maradt agglegény, mert egyke gyermekként minden energiáját a szüleiről való gondoskodásra fordította, szerette volna az életüket minél inkább meghosszabbítani, így az ismerkedésre sokkal kevesebb ideje jutott.

Ezt is szeretjük