Kóbor János felesége 50 fölött is bombázó - A Mokka műsorvezetője is ámult rajta
Kóbor János felesége, Deme Zsóka nemrég nagymama lett, de ez nem látszik rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor János és felesége nagyszülők lettek, Deme Zsóka idősebb lánya, Titanilla ugyanis egy hónappal ezelőtt egy kis unokával ajándékozta meg őket. A kislány pontosan olyan hajas baba, mint amilyen Zsóka lánya volt annak idején.

Az Omega 74 éves énekese örül neki, hogy a nőuralom tovább erősödött a családban, mesélte a Mokkában. Lányuk, a tízéves Léna is lelkesen fogadta az új családtagot. 

- Nagyon boldog volt, mert nagyon szeretett volna egy kis testvért, de ezzel már nem tudtuk megajándékozni - mondta a férjénél 23 évvel fiatalabb Deme Zsóka. 

deme-zsoka
Fotó: TV2/Mokka

A műsorvezető, Istenes László szerint furcsa volt kimondani, hogy Deme Zsóka nagymama, mert bomba formában van. Kíváncsi is volt rá, hogy az egykori modell sokat tesz-e az alakjáért, vagy a genetikának köszönheti fiatalos külsejét. 

- Ötven-ötven százalék. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy ilyen géneket kaptam, de nagyon sokat is teszek érte - válaszolta Meki felesége, aki 2005-ben, egy koncerten ismerkedett meg a zenésszel, három évvel később pedig össze is házasodtak. 

Ezt is szeretjük