18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 hónapos terhesen vetkőzött le! A magyar színész felesége merész címlapfotón szerepel

Hujber Feri felesége hat hónapos terhesen vállalta a merész címlapot.

Hujber Feri várandós felesége merész címlapfotón szerepel. A hatodik hónapban lévő Tölgyesi-Khell Cynthia a ma megjelent Best magazin kedvéért vetkőzött le.

Ugyanabban a pózban látható, mint annak idején a nyolcadik hónapban lévő Demi Moore a Vanity Fair 1991-es címlapján - a színésznő volt az első azon hírességek sorában, akik meztelenül, babapocakkal pózoltak a borítón. Cynthia mindig is szeretett volna valami hasonlót. Azt akarta megmutatni, hogy egy kismama is lehet szép, nőies és szexis is.

A hírek szerint az egyik férfimagazin tízmilliót fizetne, ha hasonló sorozatot készíthetne a színész feleségéről, aki azt nyilatkozta, nem zárja ki a lehetőségét, hogy igent mond a felkérésre.

Palvin Barbi semmit sem visel a címlapon

Merészségben Palvin Barbara minden eddigi magazinfotóit felülmúlják azok, amelyek az olasz Marie Claire számára készültek. A 20 éves modell a májusi szám merészebb kiadásának borítóján egyetlen ruhadarabot sem visel. Kattintsd végig a képeket!

Képek! Palvin Barbi még nem volt ilyen merész - Semmit sem visel a címlapon

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük