Ciki fotók Hujber Feriről - Tiniként nem volt egy szívtipró

Csúnyának nevezte magát

Hujber Feri tiniként még nem a szívtiprók táborát erősítette.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hujber Ferire ma már mindenki szívtipró botrányhősként gondol, pedig tiniként igencsak messze állt ettől a képtől. A 39 éves színész a Pimasz úr Ottalszik utolsó adásában mutatott magáról néhány fényképet annak bizonyítására, hogy volt oka önbizalomhiánnyal küzdeni.

- Engem úgy kell elképzelni gyerekkoromban, hogy nézelődő, hallgatag, magányos gyerek voltam. Én nagyon csúnya gyerek voltam - mondta  SuperTV2 műsorában.

Mi ezzel vitatkoznánk, kisfiúnak nagyon is cuki a régi felvételen, el tudtuk volna képzelni bármelyik nyolcvanas évekbeli film gyerekszereplőjeként. Azt már kicsit jobban értjük, hogy tiniként nem bálványozták a fiatal lányok.

Azt mesélte, a Színművészetire is karakterszínésznek vették fel, és eleinte nem is a macsó szerepeket osztották rá, hanem az esetlen kisember figuráját. Aztán valamikor jött egy változás, lefogyott, az arca is megváltozott, ám ezzel még nem lett magabiztosabb.

- Én utána évekig nem éreztem magam pasinak, nem hittem el a nőknek, hogy én egyszer csak tetszhetek nekik az után, hogy évtizedekig nem. Azért akartam színész lenni anno, hogy csókolózhassak a színpadon, engem is megcsókoljon meg valaki, mert tudtam, hogy vannak olyan jelenetek, amikben ezt kell. Szerintem ez roppant szánalmas, de tényleg ez volt az indok - árulta el.

Soma tinikori fotója

Nem Hujber Feri az egyetlen, aki tiniként nem volt megelégedve magával. Soma 14 éves korában a haját utálta. Nézd meg, miért!

Fotó: SuperTV2/Pimaszúr Ottalszik - Hujber Ferenc saját, VIASAT3/Nánási Pál

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük