Hujber Ferit alig ismertük fel: a 46 éves színész hidrogénszőke hajjal szerepel A Konyhafőnökben
Hujber Ferenc A Konyhafőnök VIP versenyzőjeként tér vissza a képernyőre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc 1999-ben végzett a Színművészetin, az országos ismertséget a 2001-ben bemutatott Valami Amerika hozta meg számára, aminek a második (2008) és harmadik (2018) részében is szerepelt.

Közben olyan filmekben láthattuk, mint az Állítsátok meg Terézanyut! vagy a Magic Boys, a Jóban Rosszban, a Hacktion vagy a Magyarországon forgatott Borgiák című sorozat.

Hujber Ferenc így néz ki ma

Hujber Ferenc hivatalosan 2018-ban, 15 együtt töltött év után vált el feleségétől, két gyermeke édesanyjától. Egy évvel korábban nemcsak a magánéletében állt be nagy változás, hanem a színészi karrierjében is: maga mögött hagyta az országot, és Kanadába, majd ezt követően Angliába, Londonba költözött, ahol sokáig a vendéglátóiparban dolgozott. 

A Valami Amerika 3 premierjén 2018 februárjában.
A Valami Amerika 3 premierjén 2018 februárjában.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A 46 éves sztár az elmúlt években ritkán szerepelt, de A Konyhafőnök VIP november 9-én induló negyedik évadában ő is versenyez. Alig ismertük fel, ugyanis hidrogénszőke hajjal állt kamerák elé. A bemutatkozó kisfilmjéből az is kiderül, hogy a főzés régóta az élete része, szakácsvégzettsége is van. 

- A főzés úgy jött az életembe, hogy édesapám a rossz tanulmányi eredményeimet látva azt mondta, legalább legyen valami szakma a zsebemben, és mivel ő nagyon szeretett főzni, azt mondta, legyek szakács. Így lettem szakácsvégzettségű középiskolai tanuló. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem tudja, Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő csapatába kerülne-e szívesebben, mert mindkét séfet nagyon tiszteli azok alapján, amiket A Konyhafőnök eddigi évadaiban látott. 

- Nagyon jó, amiket mondanak, nagyon éles meglátásaik vannak. Nagyon szeretem Ákosban azt, ahogyan fotóz, hogy az ételek színeinek harmóniában kell lenniük, a lakassuk jól a szemet is elve nekem nagyon tetszik.

hujber-ferenc
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Jenőben viszont nagyon szeretem a hihetetlen pontos kritikákat, amikkel engem meg lehet venni kilóra: amikor csak egyetlen mondat vagy szó hangzik el, de tudom, hogy az olyan fullánk, ami pontosan arra a helyre vág, ahol nekem szükségem van rá. 

Azt is megosztotta a nézőkkel, melyik az az alapanyag, amit ki nem állhat: ez a kígyóuborka. Gyerekkorában még szerette, de aztán megutálta, se az illatát, se az állagát nem bírja, kifejezetten utál vele dolgozni, irritálja.

Hogy végül Hujber Feri meddig jut A Konyhafőnök VIP-ban, azt nem tudni, mert - az egyik előzetes alapján - kiviharzik a stúdióból. 

- Szeretnék majd legközelebb A Konyhafőnök mosogató VIP-ba jönni, és nagyon szépen köszönöm itt a lehetőséget - mondja, mire a séfek és a versenyzők is tanácstalan arcot vágnak, Fördős Zé pedig a színész után szalad a színfalak mögé.  

A Valami Amerika sztárjai ma

A Valami Amerika első részét 2001-ben, a harmadikat 2018-ban mutatták be. A vígjáték harmadik részében újra szerepel Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András és Thuróczy Szabolcs is. Kíváncsi vagy, hogy néznek ki a főszereplők? 

Ezt is szeretjük